PET AD homeoffice

Fenix HL23 oranžovo-čierna

Zobraziť katalóg
Fenix HL23 oranžovo-čierna
4,9 28 hodnotení
Čelovka – svietivosť 150l, dosvit 55m, maximálna doba svietenia 110h, vodotesná podľa IP68, napájanie 1×AA (jednorazová alkalická v balení), hmotnosť 70g
Kód:  SPT691 Produktové číslo:  6942870302928 Stránky výrobcu

Fenix HL23 oranžovo-čierna


Praktická čelovka HL23 značky Fenix

Ak radi podnikáte výlety do prírody a často sa pretiahnu až do zotmenia, určite by vám nemala chýbať kvalitná čelovka. Fenix HL23 v štýlovom oranžovo-čiernom vyhotovení je nepostrádateľným pomocníkom pri kempovaní a najrôznějších outdoorových aktivitách. Ponúka svetelný tok až 150 lúmenov a široký plynulý kužeľ s dosvitom až 55 metrov. Tento model využíva LED Cree XP-G2 s odtieňom denného svetla (5 500 – 6 500 K) so životnosťou 50 000 hodín. Napájanie čelovky zabezpečuje jedna AA batéria. Tá je samozrejme súčasťou balenia, takže čelovku ľahko sprevádzkujete hneď po zakúpení. V najúspornejším režime vydrží jednorazová alkalická batéria až 4,5 dňa nepretržitého svietenia. Podľa situácie si môžete vyberať z troch režimov svetelného výkonu. Alternatívne je možné čelovku HL23 napájať lítiovou alebo dobíjacou NiMH batériou. Lítiové batérie Energizer L91 Ultimate Lithium AA vám vydržia najdlhšie, preto sú vhodné hlavne pri extrémnych podmienkach a expedíciách.


Vysoko odolné a precízne vyhotovenie

Telo čelovky Fenix HL23 je vyrobené z leteckého hliníka T6 a jej držiak z odolného plastu. Vďaka tejto konštrukcii je čelovka nárazuvzdorná pri páde z výšky až 1 metra, ďalej úplne prachuvzdorná a vodotesná podľa štandardu IP68. Nebude tak vôbec vadiť, keď vás vonku zastihne prudký dážď, aspoň čelovke nie. Dokonca ju môžete ponoriť až do dvojmetrovej hĺbky. Tvrdená ultra čistá sklenená šošovka vyniká antireflexným povrchom a možnosťou naklopenia.


Optimalizujte výkon a kapacitu čelovky pomocou režimov svietenia

Celkom máte na výber z troch svetelných režimov s rôznymi hodnotami svetelného toku. Doba nepretržitého svietenia závisí na použitom zdroji napájania.

Alkalická batéria:

150 lúmenov (1 hodina)
50 lúmenov (4,5 hodiny)
3 lúmeny (110 hodín)

Nabíjacia NiMH batéria 2 500 mAh:

150 lúmenov (1,3 hodiny)
50 lúmenov (5,75 hodiny)
3 lúmeny (100 hodín)


Navrhnutá pre maximálny komfort

Pohodlie musí byť na prvom mieste, preto je čelovka Fenix HL23 vyrobená tak, aby vás pri žiadnych pohybových aktivitách neobmedzovala. Čelovka vás poteší kompaktnými rozmermi 71 × 38,9 × 40 milimetrov a hmotnosťou iba 52 gramov bez akumulátora. HL23 je napájaná digitálne regulovaným konštantným prúdom. Vďaka tomu vám môže sľúbiť stály svetelný výkon, aj keď sa napätie v batériách postupne znižuje počas ich vybíjania.


Vyrobená so zmyslom pre detail

Ovládanie čelovky Fenix HL23 je intuitívne a veľmi pohodlné prostredníctvom jediného univerzálneho elektronického spínača na boku čelovky. Na zapnutie a vypnutie stačí tlačidlo stlačiť asi na pol sekundy. Potom už len stlačením tlačidla prepínate režimy svietenia v poradí 150 – 3 50 lúmenov. Čelovka sa vždy zapne v najvyššom režime. Pre bezpečné prevážanie pri cestovaní je HL23 vybavená ochranou proti nechcenému zapnutiu v batožine. Na aktivovanie tejto ochrany povoľte batériový uzáver približne o štvrť otáčky.


Na každú príležitosť

Čelovka Fenix HL23 priláka pozornosť športových nadšencov najrôznejšieho zamerania, je ale vhodná aj na pracovné a bežné činnosti. Čelovku HL23 využijete pri kempovaní, vysokohorskej túre, večernom bežeckom, alebo bežkárskom tréningu v teréne, lyžovaní, alebo napríklad pri jazde na bicykli. Skvele sa hodí aj do podzemia pre jaskyniarov, osvedčí sa aj rybárom, alebo poľovníkom. Túto kompaktnú Fenix čelovku ocenia nielen športovo založení jedinci – môže slúžiť aj ako pohotovostné svietidlo do auta pre nepredvídané situácie. Navyše je ideálna pri pohybe na neosvetlených cestách mimo obce, kde vám 100 % poskytne väčšiu bezpečnosť než zákonom predpísané reflexné prvky na oblečení.


Obsah balenia

Čelovka Fenix HL23 s popruhom na hlavu
1× alkalická batéria typu AA
Náhradný tesniaci O-krúžok
Používateľský manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fenix HL23 oranžovo-čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fenix HL23 oranžovo-černá.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií