Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fenix RC09

Zobraziť katalóg
Fenix RC09
5 1 hodnotení
Baterka – nabíjacia, max. výkon 550lm, dosvit 115m, max. výdrž 56 hodín, napájanie cez USB, vodoodolná IPX8 - ponor 2m, vreckové prevedenie
Kód:  SPT2755k Produktové číslo:  6942870303758 Stránky výrobcu

Fenix RC09

Baterka Fenix RC09 je špičkové nabíjacie svietidlo osadené Cree XM-L2 diódou pýšiace sa vysokým výkonom, svietivosťou a životnosťou až 50 000 hodín. Jej svetelný tok je 550 ANSI lumenov a dosvit dosahuje až 115 metrov. O napájanie sa stará 700 mAh akumulátor RCR123A, ktorý možno dobíjať priamo vo svietidle prostredníctvom špeciálneho USB kábla s magnetickým konektorom. Výhodou tohto svietidla je možnosť využiť na napájanie jednorazovú lítiovú batériu CR123A (bez možnosti napájania vo svietidle). V neposlednom rade na tomto svietidle oceníte jeho magnetický koniec, vďaka čomu ho možno ľahko prichytiť k akémukoľvek železnému podkladu. 

Svietidlo Fenix ??a jej kľúčové vlastnosti

  • Až 56 hodín svietenia
  • Dosvit až 115 metrov
  • 5 režimov
  • Vodoodolná (IPX8) a nárazuvzdorná
  • Napájanie cez USB
  • Magnetická koncovka
  • Malé rozmery
  • Nízka hmotnosť
  • Ochrana proti prehriatiu a prepólovaniu

Päť režimov svietenia

Svietidlo Fenix ??RC09 disponuje hneď piatimi režimami svietenia - 550 lumenov s výdržou 35 minút, 150 lumenov (2,5 hodiny), 50 lumenov (8,9 hodiny), 5 lumenov (56 hodín) a Strobe (550 lumenov). Z toho vyplýva, že jej maximálna výdrž je až neuveriteľných 56 hodín v režime 5 lumenov. Okrem toho je svietidlo napájané digitálne kontrolovaným konštantným prúdom, aby jej svietivosť bola konštantná ako pri plnom nabití, tak i napr. polovičným nabitím. 

Odolá pádom i vode

Samozrejmosťou je ochrana proti prehriatiu, ktorá je symbolizovaná automatickým prepnutím po piatich minútach z najvyššej svietivosti do režimu 150 lumenov. Poškodeniu svietidla predchádza aj integrovaná ochrana proti náhodnému vloženiu batérie obrátene. Vďaka malým rozmerom a nízkej hmotnosti ju môžete nosiť neustále pri sebe. Jej odolná konštrukcia z leteckého tvrdeného hliníka zaisťuje odolnosť voči pádu z výšky až 1 meter a dlhú životnosť. Svietidlo je tiež vodoodolné podľa štandárd IPX8 a v hĺbke 2 metre vydrží až 30 minút bez akejkoľvek ujmy.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fenix RC09
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fenix RC09.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií