Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fenix UC30 XP-L

Zobraziť katalóg
Fenix UC30 XP-L
4,8 54 hodnotení
Baterka so svetelným výkonom 1000lm, dosvit 253m, dióda LED: 1×, maximálna doba svietenia 150h, stupeň krytia IP68, napájanie: 2× CR123, hmotnosť 123g
Kód:  SPT699 Produktové číslo:  6942870303086 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fenix UC30 XP-L


Malé výkonné nabíjacie svietidlo UC30 značky Fenix

Ak radi podnikáte výlety do prírody, ktoré sa často pretiahnu až do zotmenia, určite by vám nemalo chýbať kvalitné svetlo. Fenix UC30 je nepostrádateľným pomocníkom pri kempovaní a najrôznějších outdoorových aktivitách. Ponúkne svetelný tok až 1 000 lúmenov a  dosvit až 253 metrov. Tento model vreckového svietidla využíva najmodernejšie LED Cree XP-L HI s odtieňom denného svetla (5 500 – 6 500 K) so životnosťou 50 000 hodín.   Napájanie svietidla zabezpečuje Li-Ion akumulátor 18650 s kapacitou 2 600 mAh a s nabíjaním cez micro USB konektor zabudovaný priamo vo svietidle. Akumulátor je samozrejme súčasťou balenia, takže svietidlo ľahko sprevádzkujete hneď po zakúpení. Alternatívne je možné svietidlo UC30   napájať dvoma jednorazovými lítiovými batériami CR123A. To sa hodí napríklad v prípade, keď sa dlhší čas ocitnete mimo dosahu elektrickej siete. Svietidlo sľubuje kapacitu až 150 hodín v závislosti od zvoleného režimu. Podľa situácie si môžete vyberať zo šiestich režimov výkonu vrátane stroboskopických zábleskov pre krízové situácie. Svietidlo UC30 je ideálnym pomerom veľkosti, priaznivej ceny a vysokého výkonu.


Vysoko odolné a precízne vyhotovenie

Svietidlo Fenix UC30   je vyrobené z tvrdeného, eloxovaného a brúseného leteckého hliníka a aj jeho povrch je veľmi odolný. Proti opotrebovaniu sú odolné aj lichobežníkové závity. Vďaka tejto konštrukcii je svietidlo nárazuvzdorné pri páde z výšky až 1 metra, ďalej úplne prachuvzdorné a vodotesné podľa štandardu IP68. Nebude teda vôbec vadiť, keď vás vonku zastihne prudký dážď, aspoň svietidlu nie. Dokonca ho môžete ponoriť až do dvojmetrovej hĺbky. Tvrdená ultra čistá sklenená šošovka vyniká antireflexnou úpravou. Svietidlo Fenix UC30   je napájané digitálne regulovaným konštantným prúdom. Vďaka tomu vám môže sľúbiť stály svetelný výkon, aj keď sa napätie v batériách postupne znižuje počas ich vybíjania.


Optimalizujte výkon a kapacitu baterky pomocou režimov svietenia

Celkom máte na výber zo šiestich svetelných režimov s rôznymi hodnotami svetelného toku. Svietidlo si navyše zapamätá, ktorý režim ste nastavili ako posledný a v tomto režime sa opäť zapne (neplatí pre zábleskový režim).

Li-Ion 18650   akumulátor 2 600 mAh:

1 000 lúmenov (1,4 hodiny)
350 lúmenov (3,3 hodiny)
150 lúmenov (8,75 hodiny)
50 lúmenov (28,4 hodín)
5 lúmenov (150 hodín)
Režim Strobe (stroboskop s premennou frekvenciou)


Jednoduché a účelné

Ovládanie svietidla Fenix UC30 je intuitívne a veľmi pohodlné cez bočné tlačidlo z nehrdzavejúcej ocele s indikačnou diódou. Na zapnutie a vypnutie stačí podržať tlačidlo asi pol sekundy. Potom už len prepínate režimy svietenia krátkym stlačením tlačidla. Do zábleskového režimu prepnete pridržaním bočného tlačidla približne na 1 sekundu. Keď budete chcieť zistiť stav nabitia akumulátora, pri vypnutom svietidle raz krátko stlačte tlačidlo. Tým sa aktivuje LED indikátor v tlačidle. Pokiaľ dióda svieti na zeleno, batéria je zatiaľ nad 85 %. Zelené blikanie znamená, že kapacita batérie je niekde medzi 50 a 85 %. Ak svieti na červeno, batéria je nabitá na 25 – 50 % a červené blikanie znamená menej ako 25 % kapacity batérie. Na dobíjanie vám stačí bežný micro USB kábel, ktorý zapojíte priamo do svietidla. Úplne vybitý Li-Ion akumulátor sa nabije približne za 3 hodiny. Fenix pamätá aj na bezpečnosť, preto baterku UC30 vybavil ochranou proti prehriatiu. Svietidlo zároveň šetrí batériu, pretože sa po 3 minútach prevádzky v najvyššom režime 1 000 lúmenov samo prepína do režimu 350 lúmenov.


Vyrobené so zmyslom pre detail

Pohrajte sa so vzhľadom svetidla UC30 a prispôsobte jeho dizajn svojim preferenciám. Fenix spolu so svietidlom zabalil tri farebné kryty nabíjacieho konektora – čiernej, fialovej a zelenej farby. Zelená verzia vám dokonca bude svetielkovať v tme. Svietidlo Fenix UC30 poteší aj kompaktnými rozmermi 13 × 2,54 × 2,34 centimetrov, ktoré sú tak akurát vhodné do dlane a bez problémov sa zmestia do vrecka. určite oceníte aj nízku hmotnosť svietidla iba 77 gramov bez batérií a 123 gramov vrátane akumulátora.


Na každú príležitosť

Svietidlo Fenix UC30 využijete pri najrôznejších outdoorových a športových aktivitách, náročných trekoch a cestovaní. Uplatnenie nájde aj v domácnosti, na chalupe, alebo v aute pre nepredvídané situácie, napríklad na výmenu pneumatík vo večerných hodinách. Konštrukcia svietidla UC30 je mimoriadne odolná, vďaka čomu sa tento praktický svetelný pomocník bude skvele hodiť aj členom horskej služby, strážcom objektov, alebo pracovníkom v priemysle.


Obsah balenia

Svietidlo Fenix UC30
Šnúrka na zápästie
Puzdro na opasok
Akumulátor Fenix 18650 s kapacitou 2 600 mAh/3,7 V
USB kábel
Náhradné O-krúžky
Náhradné kryty micro USB konektora
Návod na obsluhu a záručný list

Parametre a špecifikácia

Typ
Baterka Hotovo!
Výkon
1 000 lm Hotovo!
Maximálny dosvit
253 m Hotovo!
Životnosť
50 000 h Hotovo!
Počet LED
1 × Hotovo!

Typ

Typ
Baterka Hotovo!

Vlastnosti

Výkon
1 000 lm Hotovo!
Maximálny dosvit
253 m Hotovo!
Životnosť
50 000 h Hotovo!
Počet LED
1 × Hotovo!

Napájanie

Zdroj napájania
Nabíjací akumulátor Hotovo!
Kapacita
2 600 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž
150 h Hotovo!
Počet batérií
2 × Hotovo!
Typ batérie
CR123 Hotovo!

Vodotesnosť

Stupeň krytia
IP68 Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Nárazuvzdornosť, USB nabíjanie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
25,4 mm Hotovo!
Šírka
130 mm Hotovo!
Výška
25,4 mm Hotovo!
Hmotnosť
123 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. chci se zeptat.jestli by se dala baterka nabíjet nabíječkou na mobil- mám Samsung a je to rychlonabíječka. Nepoškodí rychlé nabíjení baterii. Děkuji za odpověd.

Dobry den, vedeli by ste mi povedat aky je rozdiel medzi baterkou Fenix UC30 XP-L a baterkou Fenix UC30? Co znamena XP-L? Dakujem

Dobrý den, tlačítko se ve tmě velmi špatně hledá. Nemělo by být lehce prosvětlené, aby ho bylo možné po tmě nalézt? Chybí mi také popis jednotlivých funkcí. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, budete někdy prodávat i příslušenství ke svítilnám Fénix? Např barevné filtry, difuzery apod?

Dobrý den, jaká baterie je součástí balení?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na délku záruky u této svítilny Fenix UC30 XP-L, kde uvádíte záruku 24 měsíců a distributor pro ČR 5 let...?

Dobrý deň mám tu baterku a chcel by som sa spýtať ako dlho vydrží pod vodou.

Ludia hovoria že sa veľmi prehrieva, prehrieva sa až tak ? Dokáže to prehrievanie niako zničiť tu baterku ? Ďakujem

U značky Fenix je napsáno -15%, ale tato cena je běžná i na stránkách výrobce, proto jsem se chtěl zeptat, kde se těch 15% odečítá? Děkuji

Diskusia a poradňa k Fenix UC30 XP-L
Príslušenstvo pre Fenix UC30 XP-L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fenix UC30 XP-L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fenix UC30 Charging Flashlight. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fenix UC30 feltölthető.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií