Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

Ferrino Finisterre 48 red

Zobraziť katalóg
Ferrino Finisterre 48 red
Batoh turistický, jednoduchý strih, maximálna výbava, priedušné odvetrávanie chrbta DNS, objem 48 l
Kód:  SPT14494 Produktové číslo:  8014044888182 Stránky výrobcu

Ferrino Finisterre 48 red

Turistické batohy by mali byť nielen veľmi odolné, ale tiež ľahké. Iba taká kombinácia totiž zaručí, že vás nebudú na cestách nijako obmedzovať. Batoh Ferrino Finisterre má jednoduchý strih a je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré ho robia pevným a odolným proti oderu. Zároveň ale znižujú jeho hmotnosť. Skvele odvetrávaný chrbtový systém DNS a ramenné popruhy s horným stabilizačným doťahovaním navyše zaisťujú, že sa budete môcť vydať na výlet prakticky kamkoľvek.

kľúčové vlastnosti

  • Vysoký objem (až 48 l)
  • nízka hmotnosť
  • Vysoká pevnosť a odolnosť proti oderu
  • Kvalitný odvetrávaný chrbtový systém DNS
  • Veľa úložného priestoru

Maximálna výbava

Samozrejme že u batohu je extrémne dôležité, aby sa vám do neho zmestili všetky veci. Ferrino Finisterre má objem 48 litrov, takže s ním môžete vyraziť aj na viacdenné túry. Vďaka veľkému množstvo úložného priestoru, vrátane mnohých vreciek a horného a dolného vleziem, budete navyše vždy vedieť, kde čo máte. K dispozícii sú tiež úchyty na cepíny alebo teleskopické palice, odnímateľné popruhy na snežnice či snowboard aj rad ďalších "vychytávok".

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ferrino Finisterre 48 red
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ferrino Finisterre 48 red.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií