AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fit-day Active Protein, 900 g

Zobraziť katalóg
Fit-day Active Protein, 900 g
5 2 hodnotení
Proteín - rastlinná, hmotnosť balenia 900 g, príchuť: cheesecake, piňa colada a tiramisu
Kód:  SPTsupl0687nad Produktové číslo:  SPTsupl0687nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fit-day Active Protein, 900 g Predaj skončil

Fit-day Active Protein, 900 g


Protein Fit-day Active Protein tiramisu

Pre aktívny šport

Fit-day ACTIVE Protein bol vytvorený pre všetkých, ktorí milujú zdravý životný štýl. Je to lahodný kokteil plný kvalitných bielkovín a kokosového mlieka. Spolu s ryžovým sirupom vám pomáha dosiahnuť vaše denné ciele. Fit-day ACTIVE je zložený len z niekoľkých ingrediencií a obsahuje vysoko kvalitný zdroj rastlinného proteínu,čo je jednoducho vynikajúci spôsob, ako doplniť počas dňa potrebné bielkoviny.

.



Protein Fit-day Active Protein tiramisu

100 % prírodný
0 % chémie
Bez laktózy
Bez sóje
Bez pridaného cukru

Protein Fit-day Active Protein tiramisu

Fit-day ACTIVE Protein

Základom Fit-day ACTIVE je prírodný hrachový proteínový izolát doplnený o BIO ryžový proteínový izolát s vysokým obsahom bielkovín (67 %). Prípravok s príchuťou tiramisu je ľahko stráviteľný a veľmi rýchlo si ho pripravíte napríklad vo vode alebo v rastlinnom mlieku. Tento pomocník prispieva k naberaniu a udržiavaniu svalovej hmoty.Je vhodný aj na všetky športy, kde je potrebné doplniť bielkoviny po cvičení, čiže napríklad spinning, joga alebo aerobic.

Fit-day Active Protein (príchuť tiramisu). Obohatená potravina so sladidlom s vysokým obsahom bielkovín. Zloženie: 68 % hrachový proteínový izolát, BIO sušené kokosové mlieko, BIO ryžový proteínový izolát, ryžový sirup, prírodná aróma, guma guar, steviol-glykozidy.

1 porcia = 30 g. Užívajte 1 – 2 krát denne na doplnenie bielkovín. Odporúčaná konzumácia bielkovín na deň – 1 g na 1 kg hmotnosti človeka. Návod na prípravu: Pridajte 1 odmerku (30 g) do 300 – 400 ml vody alebo rastlinného mlieka a rozmiešajte v šejkri, alebo pridajte 1 odmerku do kaše,alebo čerstvého smoothie.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nie je vhodné pre deti do 4 rokov, dojčiace a tehotné ženy. Nenahrádza pestrú stravu. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov. Výrobok skladujte v suchu pri izbovej teplote.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fit-day Active Protein, 900 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fit-day Active Protein, 900g.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií