Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fitbit Blaze Large Black

Zobraziť katalóg
Fitbit Blaze Large Black
3,2 9 hodnotení
Smart hodinky – priame meranie tepovej frekvencie (zápästia); krokomer, meranie vystúpených poschodí, výpočet spálených kalórií, meranie vzdialenosti; kompatibilné s: Android, iOS, Windows Phone; odolné voči prachu a zvýšenej vlhkosti (dážď); výškomer
Kód:  FTB002e6d4a Produktové číslo:  FB502SBKL-EU

Fitbit Blaze Large Black


Fitness hodinky Fitbit Blaze

Inteligentné hodinky Blaze vás zaujmú skvelým dizajnom, jednoduchým systémom a slušnou výdržou batérie. Fitbit Blaze by zaručene nemali chýbať žiadnemu športovcovi vo výbave. Môžete s nimi ísť behať, jazdiť na bicykli, korčuľovať alebo pokojne ísť na turistiku do hôr. Sú zamerané pre všetky športy. Radosť vám však budú robiť aj pri každodennom používaní.



Veľa užitočných funkcií

Hodinky Fitbit Blaze kontinuálne sledujú srdcový tep, merajú kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, aktívne minúty a tepovú frekvenciu. Hodinky majú senzory, ktoré v spolupráci s GPS v telefóne a ladeným softwarom automaticky určia druh športovej aktivity a automaticky ju zaznamenajú do systému. Samozrejmosťou je ukazovateľ aktuálneho času, budíka, zobrazenie SMS, kalendára, prehrávanie hudby alebo ID volajúceho.

vypnuté
Fitbit Blaze Large Black


vypnuté
Fitbit Blaze Large Black

Výdrž na nezaplatenie

Veľkou výhodou hodiniek Fitbit Blaze je ich výdrž. Až 5 dní bez nabíjania. Vnútri hodiniek sa nachádza trojosový akcelerometer a výškomer. Vďaka nim spočíta, koľko cez deň prejdete krokov, koľko vyjdete schodov, a ako dobre v noci spíte. Nechýba ani vibračný motorček na tiché budenie alebo upozornenia z mobilu.



Do posilňovne aj k obleku

Fitbit Blaze nie sú len hodinky, ktoré si vezmete na cvičenie, ale ktoré nosíte celý deň aj celú noc. Funkcia On-Screen workouts s FitStar ponúka cvičebné sekvencie priamo na displeji hodiniek. Pomáhajú vám tak nielen, čo sa fyzických aktivít týka, ale pomáhajú vám aj analyzovať spánok. Neprekáža im pot a ani slabší dážď.

vypnuté
Fitbit Blaze Large Black


vypnuté
Fitbit Blaze Large Black

Sú pružné, ohybné a hodia sa každému na ruku

Náramok je vyrobený z pružného, odolného elastoméru podobnému tomu, ktorý sa používa pri mnohých športových hodinkách. Rámček a spona sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.


Kľúčové vlastnosti

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS, Windows Phone Hotovo!
Max. výdrž batérie
144 h (6 d) Hotovo!
Sklíčko
Plastové Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS, Windows Phone Hotovo!

Displej

Sklíčko
Plastové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
144 h (6 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kupoval jsem u vás fitbit blaze.Ted jsem zkoušel přidat zařízení v aplikaci ale ani po hodině se blaze nedokázal spárovat se zařízením.Aplikaci mám nainstalovanou v iOS 10.2.Můžete mi poradit nebo mi dokázal poradit technik na prodejně?Děkuji

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či plánujete zaradiť do predaja aj novinku Fitbit Ionic?

Jaký je prosím rozdíl ve variantě "L" a "S", či lépe řečeno, lze připínat řemínek pro muže i ženu ve variantě "small"?

Dobrý den, jak je to s diakritikou v notifikacích z telefonu? Na mém stávajícím Fitbitu Charge HR se jména volajících nezobrazují korektně, pokud obsahují české znaky. Je to u Blaze už vyřešeno? Diky...

Dobrý den Chtěla bych koupit tyto hodinky jako dárek pro manžela k vánocům.Má telefon Nokie tuším 9210, operační systém má Windousy, tak se chco zeptat, zda hodinky budou fungovat i s tímto operač.systémem?,moc děkuji za odpověď Laciková

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali v případě překročení přednastavených hodnot (srdečního tepu) zařízení upozorni vibracemi. Děkuji za odpověď , Petr

Dobrý deň, chcela by som vedieť či všetky funkcie ktoré fitbit Blaze má budú podporované aj v mojom telefóne a kde túto informáciu nájdem (LG G2). Už dlhšie používam výrobky fitbit a kedysi bola táto informácia priamo na stránke pri danom výrobku, ale momentálne to tam neviem nájsť. ďakujem za pomoc.

Dobrý den. Prosim o radu, jak jsou na tom tyto hodinky s GPS? Je mozné je vzít na beh bez telefonu? Jak dlouho trva načtení GPS? Děkuji.

Dobrý den, měl bych dotaz, jak je to s kompatibilitou s telefonem na W10? Mám již předinstalovanou aplikaci z výroby a nabízí mi to tento typ hodinek, zda-li tedy doopravdy dokáží ukazovat notifikace z telefonu (O FB mi ani nejde, stačili by bohatě hovory a SMS). Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Fitbit Blaze Large Black
Príslušenstvo pre Fitbit Blaze Large Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Blaze Large Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitbit Blaze Large Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fitbit Blaze Large Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FitBit Blaze Aktivitásmérő - fekete "L"-méret.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií