AD homeoffice AD homeoffice

Fitbit Flex 2 čierny

Zobraziť katalóg
Fitbit Flex 2 čierny
4,5 10 hodnotení
Fitness náramok – krokomer, meranie vystúpených poschodí, výpočet spálených kalórií, meranie vzdialenosti; kompatibilný s: Android, iOS, Windows Phone; odolný voči prachu a zvýšenej vlhkosti (dážď)
72,89 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  FTB002c5b Produktové číslo:  FB403BK-EU

Fitbit Flex 2 čierny

Fitbit Flex 2 čierny je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Praktický a elegantný

Multifunkčný fitness náramok Fitbit Flex 2 prichádza s unikátnou konštrukciou, kombinujúci v sebe prednosti obľúbených náramkov, maximálnu jednoduchosť a veľké možnosti prispôsobenia vášmu vkusu. Vyberateľný tracker drobných rozmerov zvláda v spojení s aplikáciou zbierať nespočet štatistických dát o vašich aktivitách. Umiestniť ho môžete do mnohých štýlov náramkov a urobiť tak z užitočného pomocníka aj pútavý módny doplnok.

vypnuté
Elegantní náramek

vypnuté
Užitečná aplikace

Pre všetky možné športy

Náramok je neoceniteľným radcom každého priaznivca zdravého pohybu a aktívneho životného štýlu. Spočíta vašu dennú porciu krokov, vzdialenosť, ktorú urazíte alebo kalórií, ktoré sa vám podarí pohybom spáliť a mnoho ďalšieho. Jednotlivé aktivity zachytí a zaznamená automaticky, takže budete mať vždy presné a úplné údaje. Ohromnou výhodou tohto náramku je absolútna vodotesnosť. Využijete ho tak aj pri zdravom a veľmi obľúbenom plávaní.

Pre chvíle pokoja disponuje náramok schopnosťou strážiť kvalitu spánku a šetrne vás prebudiť v ten pravý čas. Aby bol skutočným parťákom v snahe dosiahnuť zdravého životného štýlu, upozorní vás aj v okamihu, kedy by ste mali venovať chvíľu pohybu.


Ďalšie skvelé funkcie

Ako správny multifunkčný náramok sa neobmedzuje len na dáta o aktivitách. Vibráciami a pomocou LED diód oznamuje prichádzajúce hovory, upozorňuje na sms správy alebo stráži dosiahnutie vašich stanovených cieľov. Pritom všetkom vydrží celých 5 dní na jedno nabitie. Aplikácia k náramku beží na telefónoch s Androidom, iOS aj Windows a nebojí sa ani počítačov. Navzájom sa dohovorí prostredníctvom Bluetooth s dosahom až 6 metrov. Správna funkčnosť náramku je zaručená pri teplotách -10 až 45 ° C.

vypnuté
Vyjímatelný tracker

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS, Windows Phone Hotovo!
Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS, Windows Phone Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
72 h (3 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtel bych se zeptat, jak je to s merenim vzdálenosti u plavani? Premyslim se si jej potidim hlavne kvuli plavani,takze predpokladam,ze si vzdálenost nacte dle "hybani" ruky pri plavani a jak budu u telefonu,tak se nacte do telefonu,ale máte nekdo zkusenost,jak je to presne? Nejde mi o par metru, ale aby to nezapocitalo napr.pulku toho,co uplavu nebo naopak. Dekuji za odpoved

Dobrý den,je možné náramek používat bez propojení s telefonem a data z něho získat přes PC? Děkuji Chaloupek

Dobrý den, mám telefon Sony Xperia M4 Aqua. Chtěl bych se zeptat, jestli se bude dat spárovat náramek Fitbil Flex 2 s tímto telefonem. Děkuji za odpověď

Dobrý den, zajímalo by mne, zda je náramek spárovatelný s Win10?

dobrý deň, aká je dĺžka náramku? prípadne existujú aj náhradné s dĺžkou 24-27cm, ktoré sa dajú pripnúť na nohu?

Dobrý den, jen se chci ujistit.. Lze náramek spárovat s Iphonem 6S? Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji za odpověď

dobrý den..po zakoupení náramku jsme zjistili že ani jeden telefon huawei který máme v rodině tento náramek není schopen připojit pomocí bluethootu..telefon ho prostě nevidí..na zapůjčeném samsungu funguje normálně..nějaká rada co dál??

Dobrý den, bude náramek Fitbit flex 2 kompatibilní se Samsung galaxy A3 a androidem 5.0.2.? Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co tomuto náramku schází oproti modelu Charge 2. Nikde jsem se nedočetla jestli měří tepovou frekvenci např. Děkuji.

Proč v údajích o produktu není uvedeno, že vyžaduje k synchronizaci a upozorňování na sms a hovory připojení k internetu? Kvůli funkci upozornění jsem si jej hlavně pořizoval :/

12
Príslušenstvo pre Fitbit Flex 2 čierny
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií