AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fitbit Flex 2 ružový

Zobraziť katalóg
Fitbit Flex 2 ružový
4,7 3 hodnotení
Fitness náramok – krokomer, meranie vystúpených poschodí, výpočet spálených kalórií, meranie vzdialenosti; kompatibilný s: Android, iOS, Windows Phone; odolný voči prachu a zvýšenej vlhkosti (dážď)
Kód:  FTB002c5d Produktové číslo:  FB403MG-EU

Fitbit Flex 2 ružový

Praktický a elegantný

Multifunkčný fitness náramok Fitbit Flex 2 prichádza s unikátnou konštrukciou, kombinujúcou v sebe prednosti obľúbených náramkov, maximálnu jednoduchosť a veľké možnosti prispôsobenia vášmu vkusu. Vyberateľný tracker drobných rozmerov zvláda v spojení s aplikáciou zbierať množstvo štatistických dát o vašich aktivitách. Umiestniť ho môžete do mnohých štýlov náramkov a urobiť tak z užitočného pomocníka aj pútavý módny doplnok.

vypnuté
Jednoduše elegantní

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


vypnuté
Užitečná aplikace

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Pre všetky možné športy

Náramok je neoceniteľným radcom každého priaznivca zdravého pohybu a aktívneho životného štýlu. Spočíta vašu dennú porciu krokov, vzdialenosti, ktorú prejdete alebo kalórií, ktoré sa vám podaria pohybom spáliť a iné. Jednotlivé aktivity zachytí a zaznamená automaticky, takže budete mať vždy presné a úplné údaje. Ohromnou výhodou tohto náramku je absolútna vodotesnosť. Využijete ho tak aj pri zdravom a veľmi obľúbenom plávaní.

Pre chvíle pokoja disponuje náramok schopnosť strážiť kvalitu spánku a šetrne vás prebudiť v ten pravý čas. Aby bol skutočným priateľom v snahe dosiahnuť zdravý životný štýl, upozorní vás aj v okamihu, kedy by ste mali venovať chvíľu pohybu.


Ďalšie skvelé funkcie

Ako správny multifunkčný náramok sa neobmedzuje len na dáta o aktivitách. Vibráciami a pomocou LED diód oznamuje prichádzajúce hovory, upozorňuje na sms správy alebo stráži dosiahnutie vašich stanovených cieľov. Vydrží celých 5 dní na jedno nabitie. Aplikácie k náramku pracujú na telefónoch s Androidom, iOS aj Windows a neboja sa ani počítačov. Navzájom sa dohovorí prostredníctvom bluetooth s dosahom až 6 metrov. Správna funkčnosť náramku je zaručená pri teplotách -10 až 45 ° C.

vypnuté
Vyjímatelný tracker

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Toto zařízení nelze párovat s produkty značky Huawei.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS, Windows Phone Hotovo!
Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Farba puzdra
Ružová Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS, Windows Phone Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Ružová Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Vzdialenosť Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
72 h (3 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli prodáváte i náhradní naramky v jiné barvě. Nikde jsem je nenašel. Děkuji.

Dobrý den, je nutné s náramkem spát nebo je možné ho na noc odložit a ráno si ho zase vzít? Nebude to mít vliv na měření?

Dobrý deň, náramok pri behu zaznamenáva aj vzdialenosť? akokoľvek

Dobrý den, ráda bych se zeptala, z jakého materiálu je tento fitness náramek vyroben. Zda je zdravotně nezávadný. Děkuji a přeji hezký den

Dobrý den, chtěla jsem se poptat pracuji převážně ruka (uklízím v nemocnici) tak jestli mi náramek nebude hubnutím ruky počítat za krok :) děkuji

Dobrý den chtěla jsem se poptat jestli náramku nevadí vířivka kde je 40C a chlor nebo tak. Dekuji :)

Dobrý den, Mám otázku ohledně notifikací na iPhonu. Nikde jsem se nedočetl, jestli náramek umí notifikovat například facebook messenger nebo skype. Děkuji, Zelený Josef

Diskusia a poradňa k Fitbit Flex 2 ružový
Príslušenstvo pre Fitbit Flex 2 ružový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Flex 2 růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitbit Flex 2 - rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fitbit Flex 2 - rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FitBit Flex 2 Aktivitásmérő - rózsaszín.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií