Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Fitbit Ionic Adidas Edition – Ink Blue & Ice Gray/Silver Gray

Zobraziť katalóg
Fitbit Ionic Adidas Edition – Ink Blue & Ice Gray/Silver Gray
3,9 10 hodnotení
Smart hodinky – s priamym meraním tepu zo zápästia, Fitbit Pay, krokomer, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, záznam trasy, meranie vyjdených poschodí, integrované GPS, akcelerometer, výškomer, gyroskop, senzor pre intenzitu svetla, pripojenie pomocou WiFi a Bluetooth, stav batérie, prehrávač hudby, notifikácie z mobilu, vibrácie, sledovanie menštruačného cyklu, NFC platby, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilné s Android, iOS a Windows Phone, výdrž batérie až 96 h, gorilla glass sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: hliník
Kód:  SPTFTB004ad Produktové číslo:  FB503WTNV Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fitbit Ionic Adidas Edition – Ink Blue & Ice Gray/Silver Gray Predaj skončil

Fitbit Ionic Adidas Edition – Ink Blue & Ice Gray/Silver Gray

Hodinky Fitbit Ionic Adidas Edition prichádzajú s celým radom športových režimov a aplikáciami vyvinutými špeciálne pre tento inteligentný prístroj. Môžu sa pochváliť úplne novým senzorom, dotykovým displejom s perfektnou čitateľnosťou alebo navigačnou technológiou GPS a Glonass. Vďaka niekoľkým variantom a vymeniteľným remienkom ich využijete nielen na športové aktivity, ale aj na obchodné stretnutia. Medzi ostatnými inteligentnými hodinkami navyše zaujmú nadpriemernou výdržou batérie.


Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Fitbit Ionic Adidas Edition

  • Skvelý spoločník na každý šport
  • Senzor úplne nového typu
  • Dlhá výdrž batérie
  • Integrovaná WiFi, Bluetooth a NFC
  • Špeciálne športové aplikácie Adidas Train App
  • Prehľadný dotykový displej & štyri nastaviteľné podoby ciferníka
  • Príjem notifikácií
  • Presný GPS senzor
  • Dierovaný remienok vhodný na plávanie

Fitbit Ionic

Presné dáta o aktivitách

Precízne lokačné senzory

Inteligentné hodinky Fitbit Ionic Adidas Edition využívajú presný GPS senzor a technológie Glonass. Vďaka tomu sa pripoja na globálne satelity a získate zo svojich športových aktivít tie najpresnejšie výsledky, či už ste v meste, na horách alebo uprostred lesa. Akonáhle skončíte, máte k dispozícii podrobné dáta.

Inteligentné hodinky prijímajú notifikácie

Hodinky Fitbit Ionic Adidas Edition komunikujú vďaka bezdrôtovým technológiám WiFi, Bluetooth a NFC. S ich pomocou máte všetky notifikácie z telefónu, ale aj sociálnych sietí alebo e-mailu ako na dlani. K ich vybavovaniu skvele poslúži dotykový displej s perfektnou čitateľnosťou aj na priamom slnku.

Fitbit Ionic

Nič vám neutečie

Fitbit Ionic Adidas Edition

Vylepšený plavecký režim

Nový plavecký režim

Pre inteligentné hodinky Fitbit Ionic Adidas Edition je pripravený celý rad športových režimov a špeciálne vyvinutých aplikácií. Vylepšenia sa dočkal napríklad plavecký režim. Hodinky v reálnom čase počítajú bazény aj spálené kalórie a merajú celkový čas. Navyše sú spracované vo vodoodolnom vyhotovení až do hĺbky 50 metrov.

Fitbit Ionic Adidas Edition citlivo monitorujú tep

Hodinky sú tiež vybavené vylepšenou technológiou Pure Pulse na meranie srdcového tepu. S ňou môžete sledovať výkonnosť a pravidelnosť srdcovej činnosti či už ste vo fitku, na bicykli alebo pri behu. Namerané dáta potom môžete sledovať aj dlhodobo.

Fitbit Ionic Adidas Edition

Monitoring tepu

Fitbit Ionic

Elegantný doplnok

Elegancia pri každej príležitosti

Vďaka niekoľkým farebným vyhotoveniam a s ešte viac variantmi vymeniteľných remienkov si vyberiete ideálny dizajn na každú príležitosť. Inteligentné hodinky Fitbit Ionic Adidas Edition sú navyše vybavené hudobným prehrávačom, ktorý vám spríjemní nielen športové aktivity, ale aj cestu na obchodnú schôdzku.

Toto zařízení nelze párovat s produkty značky Huawei.

Parametre a špecifikácia

Bezdrôtová technológia
WiFi Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
WiFi Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fitbit Ionic Adidas Edition – Ink Blue & Ice Gray/Silver Gray Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Ionic Adidas Edition - Ink Blue & Ice Gray / Silver Gray. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fitbit Ionic Adidas Edition - Ink Blue & Ice Gray/Silver Gray.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií