AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Flajzar Fishtron Neon TX Zelená

Zobraziť katalóg
Flajzar Fishtron Neon TX Zelená
Hlásič intuitívne zobrazujúci záber, jeho rýchlosť a smer odvíjanie vlasca.
Kód:  RYB719 Produktové číslo:  8594073547170

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Flajzar Fishtron Neon TX Zelená Predaj skončil

Flajzar Fishtron Neon TX Zelená

Jednoduchý, malý, s dlhou výdržou batérie. Presne taký je nový model signalizátora Flajzar Fishtron Neon TX. Vyniká unikátnym dizajnom, najmodernejšou elektronikou, intuitívnym ovládaním a stĺpcovou LED signalizáciou. Tá jasne zobrazí záber, jeho rýchlosť a smer odvíjanie vlasca. Všetky potrebné parametre, ako je hlasitosť, dĺžka odvíjanie vlasca a výška tónu, jednoducho nastavíte pomocou dvoch regulačných prvkov. Súčasťou je aj prijímač diaľkového príposluchu, ktorý má kapacitu až na 6 zariadení. Je kompatibilný nielen so signalizátory záberu FISHTRON NEON, ale zvedie aj vyhodnotiť poplach z bezdrôtových senzorov ALF NEON a pripojenie ďalšieho vybraného príslušenstva FLAJZAR.

kľúčové vlastnosti

  • najmodernejšie elektronika
  • Unikátny český výrobok
  • Dlhá výdrž batérie
  • Stĺpcová LED signalizácia a pozičné LED diódy "maják"
  • Jednoduché intutivní ovládanie
  • Dosah niekoľko sto metrov
  • Prijímač pre 6 zariadení

Prepracovaný systém LED osvetlenia

Multifunkčné tlačidlo v spodnej časti signalizátore ho po stlačení nielen vypne a zapne, ale rozsvieti aj biele pozičné LED diódy. Tie sú umiestnené v hornej časti, odkiaľ nielen, že dokážu osvietiť lovné miesto, ale slúži aj ako maják. Vďaka tomu sa rýchlo zorientujete počas závozu krmiva a to aj v prípade zhoršenej viditeľnosti. Integrovaný inteligentný senzor okolitého osvetlenia reguluje jas podľa svetelných podmienok. Vplyvom toho sa LED diódy v noci stlmí a vo dne naopak zosilnie.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Flajzar Fishtron Neon TX Zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Flajzar Fishtron Neon TX Zelená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Flajzar Fishtron Neon Zöld TX.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií