Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Focus Adventúra Trapez 9G - Trapez - biela matná (model 2015/2016)

Zobraziť katalóg
Focus Adventúra Trapez 9G - Trapez - biela matná (model 2015/2016)
Elektrobicykel batéria Li-Ion 36V, 11Ah, nominálny výkon 250W, hydraulické brzdy, odpružená predná vidlica s reguláciou tuhosti, hliníkový rám veľkosť M/50cm, kolesá veľkosť 28"
Kód:  EKF431a1 Produktové číslo:  623512216
Focus Adventúra Trapez 9G - Trapez - biela matná (model 2015/2016) Predaj skončil

Focus Adventúra Trapez 9G - Trapez - biela matná (model 2015/2016)

Model elektrobicykla Adventúra 9G je ďalší vydarený kúsok z dielne nemeckého výrobcu Focus. Vďaka neustálemu vývoju dosahujú elektrobicykle Focus vrchol v oblasti dizajnu a predovšetkým technologických vychytávok. Výsledkom sú nádherná kolesá, ktorá splnia očakávania aj toho najnáročnejšieho používateľa. Focus Adventúra je dodávaný s typom rámu Trapez vo veľkosti M (50 cm). Predstavuje ideálne riešenie na každodenné dochádzanie do práce alebo dlhšie cyklovýlety.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Dlhý dojazd
  • Vylepšený motor i batéria
  • Rám typu Trapez
  • vyberateľná batéria
  • Veľký prehľadný displej
  • Predné a zadné LED svietidlo
  • Kotúčové brzdy

Ľahký znížený rám

Základom bicykla je ľahký hliníkový rám so zníženou hornou trubkou na ľahší nástup. Osadené komponenty sú samozrejme tej najvyššej kvality od skúsených výrobcov cyklistického vybavenia. Kolesá s veľkosťou 28" sa skladajú z odolných ráfikov, ktoré sú obuté do plášťov Schwalbe Road Plus s decentnou vzorkou zaručujúcou skvelú jazdu nielen po ceste, ale aj ak zavítate do ľahkého terénu, tak budú zárukou stability a istoty.

Pohodlie na prvom mieste

S nerovnosťami si hravo poradí kvalitná značková odpružená vidlica SR Suntour so zdvihom 63 mm. Navyše je nastaviteľná a vy si tak môžete pohodlne zvoliť jej tuhosť alebo ju úplne uzamknúť, vďaka čomu dosiahnete maximálne pohodlie. O radenie sa postará kvalitné radenie Shimano Alivio s 9 rýchlosťami a páčkovým radením na riadidlách. Radenie tak bude pohodlné a prevediete ho jedným prstom za použitia malej sily.

Bezpečná jazda za všetkých okolností

Vašu bezpečnosť zabezpečí špičkový model hydraulických kotúčových bŕzd Auriga značky Tektro. Priemer kotúčov je 180 mm vpredu a 160 mm vzadu. Väcší kotúč na prednom kolese má za výsledok lepší brzdný výkon, ktorý ocenia najmä cyklisti s vyššou telesnou hmotnosťou.

Vysoký výkon

Dostatok výkonu poskytuje stredový motor Bosch Active s výkonom, ktorého umiestnenie prináša hneď niekoľko výhod. Toto riešenie umožňuje najefektívnejšie využitie energie či lepšie vyváženie. V neposlednom rade je tu jeho zmenšená konštrukcia, ktorá znižuje riziko poškodenia v ťažkom teréne. Aj preto si na tomto elektrobicykli budete pripadať ako na klasickom bicykli. Energiu dodáva vyberateľná batéria s parametrami 400 Wh a 11 Ah, čo sľubuje dojazd výborných 190 km v závislosti na mnohých ďalších parametroch ako je hmotnosť používateľa, poveternostné podmienky či typ terénu. Batéria Bosch patrí medzi najľahšie na trhu.

Bosch Intuvia

Aktuálne dáta o vašej jazde zobrazuje veľký ovládací displej Intuvia umiestnený doprostred riadidiel, vďaka čomu získate dokonalý prehľad o jazde. Ovládacie tlačidlá, umiestnené bližšie k zábradliu riadidiel, umožňujú pohodlné ovládanie, ktoré je aj veľmi jednoduché a zvládne ho naozaj každý.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Focus Adventúra Trapez 9G - Trapez - biela matná (model 2015/2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Focus Adventura Trapez 9G - Trapez - bílá matná (model 2015/2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fokus Abenteuer Trapezes 9G - Trapez - matt weiß (Modell 2015/2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fokus Abenteuer Trapezes 9G - Trapez - matt weiß (Modell 2015/2016). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Focus Adventura Trapez 9G - Trapez - fehér-matt (modell 2015/2016).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií