Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs – Aquablue L/48 cm (2016)

Zobraziť katalóg
Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs – Aquablue L/48 cm (2016)
5 1 hodnotení
Elektrobicykel – batéria Li-Ion 36V, 11Ah, nominálny výkon 250W, hydraulické brzdy, odpružená predná vidlica, uzamkýnateľná s reguláciou tuhosti, hliníkový rám veľkosť L/48cm, kolesá veľkosť 27,5", 9 rýchlostí
Kód:  SPT12046 Produktové číslo:  623511067
Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs – Aquablue L/48 cm (2016) Predaj skončil

Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs – Aquablue L/48 cm (2016)

Priemer kolesa:

27,5 "

Rám:

Hliník

Vidlica:

 

Brzdy:

Kotúčové

Prehadzovačka:

 

Prešmykovač:

 

Kľučky/prevodníky:

 

Kazeta:

 

Plášte:

Continental X-King

Hmotnosť bicykla:

 

Ak ste aktívny cyklista a hľadáte športový elektrobicykel alebo len chcete vyskúšať niečo nové, tak presne toto je ideálna voľba. S týmto elektrobicyklom s odpruženou prednou vidlicou si nielen uľahčíte cestu, ale tiež si ju môžete dvojnásobne predĺžiť. Bude vám skvelým všedným pomocníkom, ktorý využijete aj na dlhšie vzdialenosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusný športový vzhľad a spracovanie
  • Perfektný pomocník pre amatérov aj profesionálov
  • Dostatočný maximálny dojazd na jedno nabitie
  • Hydraulické brzdy a hliníkový rám
  • Jazda bez námahy! Nemusíte sa pri jazde vôbec spotiť.

Výkonný motor Impulse Evo

Bicykel je osadený motorom, od ktorého môžeme očakávať efektívnejší výkon a tiež oveľa silnejšiu prevodovku. Tá dosiahne maximálny krútiaci moment až 100 Nm. Zároveň sa znížila celková hlučnosť a to až o 50 %. Inovatívny multi-tooth zaručuje bezpečnosť držadiel. Akékoľvek osvetlenie, ktoré je umiestnené na bicykli, je napájané pomocou motora Impulse Evo. To však nie je všetko. Celý motor bol optimalizovaný tak, aby nikdy neprekážal a nezavadzal pri športovom využití.

Batéria je základ

Bez batérie by to nešlo. Preto tu nájdete batériu, ktorá je šikovne schovaná na spodnej trúbke rámu. Nie je veľmi nápadná, preto nebude nikomu hneď na očiach. Jej kapacita je dostatočná a pri ideálnych podmienkach vám vydrží až na neuveriteľných 150 km jazdy. Batéria sa môže pochváliť svojou odolnosťou, jednoduchou manipuláciou a neskutočne rýchlym nabíjaním. 

 

Nie je to len displej

Veľký, prehľadný cyklopočítač je klasicky umiestnený na riadidlách. Tento cyklopočítač však zvládne viac než len ukazovať aktuálnu rýchlosť a kapacitu batérie. Je totiž inteligentný! Využíva inteligentné technológie ako majú smartfóny a pomocou Bluetooth slúži ako navigácia. Dokonca si môžete počas jazdy nabiť svoj telefón pomocou konektora USB.

 

 

Bez zbytočných viditeľných drôtov

Všetky drôty vedú vnútrom rámu bicykla. To im zaručuje väčšiu odolnosť a životnosť. Zároveň to zaručuje bezchybnú a bezstarostnú jazdu bez zbytočných problémov. Vďaka tomu dostáva bicykel športovejší a elegantnejší vzhľad. 

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pozor popis uvádí, že kolo je celoodpružené - podle obrázku to tak ale není. Je to hardtail.

Diskusia a poradňa k Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs – Aquablue L/48 cm (2016)
Príslušenstvo pre Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs – Aquablue L/48 cm (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs Aquablue L/48 cm (2016). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs Aquablue L/48 cm (2016).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií