AD homeoffice PET

Focus Jarifa Pro 27 Donna Impulse Evo rs Deeppurple L/48 cm (2016)

Zobraziť katalóg
Focus Jarifa Pro 27 Donna Impulse Evo rs Deeppurple L/48 cm (2016)
Elektrobicykel – batéria Li-Ion 36V, 11Ah, nominálny výkon 250W, hydraulické brzdy, odpružená predná vidlica, uzamykateľná s reguláciou tuhosti, hliníkový rám veľkosti L/48cm, kolesá veľkosti 27,5", 10 rýchlostí
Kód:  SPT12045 Produktové číslo:  623511057
Focus Jarifa Pro 27 Donna Impulse Evo rs Deeppurple L/48 cm (2016) Predaj skončil

Focus Jarifa Pro 27 Donna Impulse Evo rs Deeppurple L/48 cm (2016)

Priemer kolesa:

27,5"

Rám:

Hliník

Vidlica:

Suntour XCR Air

Brzdy:

Kotúčové

Prehadzovačka:

prešmykač:

Kľuky/prevodníky:

Kazeta:

Plášte:

Continental X-King 2.2

Hmotnosť:

Či už ste ste aktívnym cyklistom, čo hľadá športový elektrobicykel, alebo len jednoducho chcete vyskúšať niečo nové, tak práve tento model je pre vás tou správnou voľbou. S týmto celoodpruženým elektrobicyklom si nielen uľahčíte cestu, ale môžete si ju aj dvojnásobne predĺžiť. Bicykel vám bude skvelým každodenným pomocníkom, ktorého využijete aj na dlhšie vzdialenosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusný športový vzhľad a spracovanie
  • Perfektný pomocník pre amatérov aj profesionálov
  • Dostatočný maximálny dojazd na jedno nabitie
  • Hydraulické brzdy a hliníkový rám
  • Jazda bez námahy! Pri jazde sa už vôbec nemusíte zapotiť

Výkonný motor Impulse Evo

Bicykel je osadený motorom, u ktorého môžeme očakávať efektívnejší výkon a oveľa silnejšiu prevodovku. Tá teraz dosiahne maximálny krútiaci moment až 100 Nm. Zároveň sa znížila celková hlučnosť, a to až o neskutočných 50 %. Inovatívna multi-tooth os potom zaručuje bezpečnú montáž kľuky. Akékoľvek osvetlenie, ktoré je umiestnené na bicykli, je napájané pomocou motora Impulse Evo. To však nie je všetko! Celý motor bol navyše optimalizovaný tak, aby nikdy nezavadzal pri športovom využití.

Batéria je základ

Bez batérie by to proste nešlo. V tomto modeli bola šikovne schovaná ku spodnej trubke rámu. Nie je príliš nápadná, takže nikomu nebude biť do očí. Batéria má dostatočnú kapacitu a pri ideálnych podmienkach vám vydrží až na neskutočných 150 km jazdy. Batéria sa tiež môže pochváliť svojou odolnosťou, jednoduchou manipuláciou a neskutočne rýchlym nabíjaním.

Nie je to len displej

Veľký, prehľadný cyklopočítač je klasicky umiestnený na riadidlách. Avšak, tento cyklopočítač zvládne viac než len ukazovať aktuálnu rýchlosť a kapacitu batérie - je totiž inteligentný! Využíva inteligentné technológie, aké majú smartfóny a vďaka bluetoothu slúži aj ako navigácia. Dokonca si môžete za jazdy nabiť svoj telefón pomocou konektoru USB.

Bez zbytočných viditeľných drôtov

Všetky drôty sú vedené vnútri rámu bicykla. To im zaručuje väčšiu odolnosť a životnosť a vám zase bezstarostnú jazdu bez zbytočných problémov. Vďaka tomuto faktu bicykel navyše dostáva športovejší a elegantnejší vzhľad. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Focus Jarifa Pro 27 Donna Impulse Evo rs Deeppurple L/48 cm (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Focus Jarifa Pro 27 Donna Impulse Evo rs Deeppurple L/48 cm (2016). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Focus Jarifa Pro 27 Donna impulzus Evo rs Deeppurple L / 48 cm (2016).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií