Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

Focus Jarifa Pre 27 Donna Impulse Evo rs - Deep Purple M (2016)

Zobraziť katalóg
Focus Jarifa Pre 27 Donna Impulse Evo rs - Deep Purple M (2016)
Elektrobicykel batéria Li-Ion 36 V, 11 Ah, nominálny výkon 250 W, hydraulické brzdy, odpružená predná vidlica, uzamykateľná s reguláciou tuhosti, hliníkový rám veľkosť M/44 cm, kolesá veľkosti 27,5", 10 rýchlostí
Kód:  SPT12044 Produktové číslo:  623511056
Focus Jarifa Pre 27 Donna Impulse Evo rs - Deep Purple M (2016) Predaj skončil

Focus Jarifa Pre 27 Donna Impulse Evo rs - Deep Purple M (2016)

Priemer kolesa:

27,5 "

rám:

hliník

vidlica:

Suntour XCR Air

brzdy:

kotúčové

prehadzovačka:

prešmykač:

Kľučky / prevodníky:

kazeta:

plášte:

Continental X-King 2.2

Hmotnosť kolesa:

Ak ste aktívny cyklista a hledáte športové elektrobicykel alebo len chcete vyskúšať niečo nové, tak presne toto je ideálna voľba. S týmtoelektrobicyklom si nielen uľahčíte cestu, ale tiež si ju môžete dvojnásobne predĺžiť.Bude vám skvelým všedným pomocníkom, ktorého využijete aj na dlhšie vzdialenosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusný športový vzhled a spracovanie
  • Perfektný pomocník pre amatérov i profesionálov
  • Dostatočný maximálny dojazd na jedno nabitie
  • Hydraulických bŕzd a hliníkový rám
  • Jazda bez námahy! Nemusíte sa pri jazde vôbec spotiť.

Výkonný motor Impulse Evo

Bicykel je osadený motorom, u ktorého môžeme očakávať efektívnejší výkon a tiež oveľa silnejší prevodovku.Tá teraz dosiahne maximálny krútiaci moment až 100 Nm. Zároveň sa znížila celková hlučnosť a to až o neskutočných 50%. Inovatívny multi-tooth osi potom zaručuje bezpečnú montáž kľučky. Akékoľvek osvetlenie, ktoré je umiestnené na bicykli, je napájané pomocou motora Impulse Evo. To však nie je všetko, pretože celý motor bol optimalizovaný tak, aby nikdy neprekážal a nezavadzal pri športovom využití.

Batéria je základ

Bez batérie by to nešlo. Preto tu nájdete batériu, ktorá je šikovne schovaná pri spodnej trubky rámu. Nie je až tak veľmi nápadná, takže nebude nikomu hneď na očiach. Jej kapacita je dostatočná a pri ideálnych podmienkach vám vydrží až na neskutočných 150 km jazdy.Batérie sa tiež môže pochváliť svojou odolnosťou, jednoduchou manipuláciou a neskutočne rýchlym nabíjaním. 

Nie je to len displej

Veľký, prehledný cyklopočítač je klasicky umiestnený na riadidlách. Tento cyklopočítač však zvládne viac než len ukazovať aktuálnu rýchlosť a kapacitu batérie. Je totiž inteligentný!Využíva inteligentných technológií, ako majú smartphony a tiež vďaka Bluetooth slúži ako navigácia. Dokonca si môžete za jazdy nabiť svoj telefón pomocou konektora USB.

Bez zbytočných viditeľných drôtov

Všetky drôty vedú vnútri rámu bicykla. To im zaručuje väčšiu odolnosť a životnosť. Zároveň vám to zaručuje bezchybnú a bezstarostnú jazdu bez zbytočných problémov. Vďaka tomu dostáva kolesá športovejší a elegantnejší vzhled. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, výrobce uvádí u tohoto modelu baterii o kapacitě 17 Ah, uvádíte 11 Ah. S jakou kapacitou baterie kolo dodáváte? V jakém stavu mi jej doručíte, bude seřízené? Jak je to s garanční prohlídkou? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Focus Jarifa Pre 27 Donna Impulse Evo rs - Deep Purple M (2016)
Príslušenstvo pre Focus Jarifa Pre 27 Donna Impulse Evo rs - Deep Purple M (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Focus Jarifa Pro 27 Donna Impulse Evo rs Deeppurple M/44 cm (2016). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Focus Jarifa Pro Evo 27 Donna Impulse rs - Deep Purple M.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií