AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Force Fe na vystavenie bicyklov pod zadnú os

Zobraziť katalóg
Force Fe na vystavenie bicyklov pod zadnú os
4,0 11 hodnotení
Stojan na bicykel – pogumovaná kontaktná časť, veľmi stabilný, univerzálna veľkosť, na bicykle od 16" do 29", šírka otvoru 14.5mm, materiál železo
Kód:  SPTms2654 Produktové číslo:  8592627026508

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Force Fe na vystavenie bicyklov pod zadnú os Predaj skončil

Force Fe na vystavenie bicyklov pod zadnú os

Bezpečné parkovanie vášho dvojkolesového miláčika je s týmto stojanom zaručené. Ochráňte lak vášho bicykla. Tento stojan predstavuje dokonalé riešenie do garáže, využijú ho však taktiež predajcovia bicyklov, ktorí potrebujú svoje nové kúsky vystaviť v predajni. Je určený pre kolesá s rozmermi 16 až 29 palcov. Stojan je vyrobený z kvalitného železa. Styková plocha stojana je opatrená gumou, prípadné odreniny sú tak eliminované na minimum. Upevnenie kolesa prebieha uložením stojana pod os zadného náboja. Na tele stojana nájdete štýlové pretlačené logo výrobcu Force.

Kľúčové vlastnosti

  • Stojan pod os zadného náboja
  • Určený pre 16" až 29" kolesá
  • Veľmi stabilné vyhotovenie
  • Pogumovaná kontaktná časť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, v popisu je napsano, ze jde o univerzal az do velikosti kol 29". Otvor na naboj mi ale pripada dost uzky, muzete prosim uvest rozmet tohoto otvoru? Nechci riskovat, ze naboj u meho kola (Specialized 29") je tlustsi a do stojanu se nevejde. Dekuji Novacek

Diskusia a poradňa k Force Fe na vystavenie bicyklov pod zadnú os
Príslušenstvo pre Force Fe na vystavenie bicyklov pod zadnú os Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Force Fe na vystavení kol pod zadní osu. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Force Fe, kerékpárok kiállítására, a hátsó tengely alá.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií