AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Force zrkadlá Fe / plast ružový

Zobraziť katalóg
Force zrkadlá Fe / plast ružový
Zvonček na bicykel na bicykel, objímka 22,2 mm
Kód:  SPT18156 Produktové číslo:  8592627037160

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Force zrkadlá Fe / plast ružový Predaj skončil

Force zrkadlá Fe / plast ružový

Jezdíte rádi na kole, ale znervózňuje vás představa, že vás neuslyší chodci či jiní cyklisté při předjíždění? Pořiďte si tento parádní zvonek Force a přispějte vyšší bezpečnosti ve vašem nejbližším okolí! Stylové a zároveň funkční provedení umožňuje uchycení na většinu cyklistických kol. Zvonek je také vybaven univerzální objímkou (22,2 mm), pomocí které lze zvonek upevnit na jakýkoliv typ standardních řídítek. 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Force zrkadlá Fe / plast ružový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Force Zrcatko Fe/plast růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Force-Spiegelschichten Fe / Kunststoff-rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Force-Spiegelschichten Fe / Kunststoff-rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Force Mirror rétegek Fe / műanyag rózsaszín.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií