AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fotochromatické lyžiarske okuliare

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určené pre
Mužov
(2)
Ženy
(3)
Juniorov
(1)
Ideálne podmienky
Slnečno
(1)
Univerzálne
(3)
Svetelná priepustnosť
S2
(3)
S3
(1)
Farba
Biela
(1)
Čierna
(2)
Červená
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Fotochromatické lyžiarske okuliare predstavujú najnovší trend v oblasti lyžiarskeho vybavenia, ponúkajúci dokonalé videnie v akýchkoľvek svetelných podmienkach. Pokiaľ hľadáte kombináciu štýlu, pohodlia a vysokej funkčnosti, ste na správnom mieste. Pokračujte v čítaní a nájdite tie pravé fotochromatické lyžiarske okuliare podľa vašich požiadaviek a potrieb.

Pokračovať

Ako fungujú fotochromatické lyžiarske okuliare?

Čo to sú fotochromatické lyžiarske okuliare a ako fungujú? Je to vlastne kúzlo technológie, kedy okuliarové šošovky automaticky menia svoju farbu v reakcii na množstvo svetla vo vašom okolí. Za jasného slnečného svitu stmavnú pre ochranu vašich očí, zatiaľ čo v zatiahnutom počasí sa adaptujú a zosvetľujú, čo vám poskytuje perfektné videnie za všetkých podmienok.

Fotochromatické lyžiarske okuliare pre všetky príležitosti a pre každého

Či už ste začiatočník, skúsený lyžiar, muž alebo žena, prídu fotochromatické lyžiarske okuliare vhod. Ponúkame širokú škálu dizajnov a funkčností pre rôzne svetelné podmienky – slnečno, polo-jasno alebo univerzálna verzia. Každá príležitosť na svahu si vyžaduje ten správny pár okuliarov.

i

Správna veľkosť je zásadná pre maximálne pohodlie a funkčnosť. Uistite sa, že vaše okuliare dokonale sedia, neposúvajú sa a poskytujú vám potrebnú ochranu. Či už hľadáte pánske alebo dámske fotochromatické lyžiarske okuliare, správna veľkosť je zárukou vašej spokojnosti na svahoch.

Tvar zorníka je pre fotochromatické lyžiarske okuliare kľúčový

Ak vyberáte fotochromatické lyžiarske okuliare, hrá tvar zorníka zásadnú úlohu. Každý tvar má svoje výhody a môže ovplyvniť váš zážitok z lyžovania.

  • Cylindrický zorník má rovný horizontálny tvar, poskytuje moderný vzhľad a ponúka široký zorný uhol.
  • Sférický zorník je ideálny pre tých, ktorí chcú širšie periférne videnie a minimalizované skreslenie.

Svetelná priepustnosť šošoviek lyžiarskych okuliarov, cez ktoré pozorujeme okolitý svet, je jedným z esenciálnych aspektov týchto okuliarov. Signalizuje nám, ako efektívne šošovka filtruje svetlo a pre aký typ svetelných podmienok sú okuliare ideálne.

Čo všetko môžu ponúknuť fotochromatické lyžiarske okuliare?

Fotochromatické lyžiarske okuliare prichádzajú s radom funkčných vlastností, ktoré môžu vylepšiť váš zážitok na svahoch a zvýšiť vaše pohodlie. O čom je konkrétne reč a na aké funkcie sa môžete tešiť?

  • Anti-fog je technológia proti zahmlievaniu, ktorá zaisťuje, že váš výhľad zostane jasný, bez ohľadu na podmienky.
  • Odvetrávanie zaisťuje vďaka integrovaným ventilačným otvorom optimálny prietok vzduchu.
  • Ochrana proti poškriabaniu sa postará o to, že zorník zostane čistý a chránený pred nechcenými škrabancami.
  • Ochrana proti UV ochráni vaše oči pred škodlivým UV žiarením.
  • Vymeniteľný zorník príde vhod pre rýchle a jednoduché prispôsobenie rôznym podmienkam.

i

Nie ste si vašim výberom istí? Pozrite sa, aké dostávajú fotochromatické lyžiarske okuliare recenzie od ostatných zákazníkov.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
4 položky
Salomon S/View Photo White/AW Blue
Lyžiarske okuliare (aj na snowboard) unisex, fotochromatické, ideálne podmienky počasia: univerzálne, cylindrický zorník, vlastnosti zorníka: vetranie zorníka a ochrana pred UV, univerzálna veľkosť, sezóna 2020/2021
78,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTsalo1688
Atomic Revent L FDL HD Red
Lyžiarske okuliare (aj na snowboard) dámske, fotochromatické, ideálne podmienky počasia: univerzálne, vlastnosti zorníka: anti-fog, univerzálna veľkosť, sezóna 2023/2024
134,71 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTatm0167
Roxy Popscreen J SNGG KVJ6
Lyžiarske okuliare (aj na snowboard) dámske, fotochromatické, ideálne podmienky počasia: slnečno, sférický zorník, vlastnosti zorníka: ochrana pred UV a vymeniteľný zorník, univerzálna veľkosť, sezóna 2020/2021
105,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTqsrx263
Quiksilver QSR NXT, čierne
Lyžiarske okuliare (aj na snowboard) pánske, fotochromatické, ideálne podmienky počasia: univerzálne, sférický zorník, vlastnosti zorníka: anti-fog, ochrana pred poškriabaním a ochrana pred UV, univerzálna veľkosť, sezóna 2021/2022
135,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTqsrx359
snowboardingLyžiarske prilby a chrániče chrbtice Stormred znížia riziko zranenia Chránič chrbtice a prilba je nutným minimom na bezpečnosť na lyžiach alebo snowboarde. A tieto produkty ponúka vo vysokej kvalite spoločnosť Stormred. Na výrobu používa moderné materiály a nezabúda ani na dizajn.

Fotochromatické lyžiarske okuliare

V kategórii Fotochromatické lyžiarske okuliare máme práve teraz na Alza.sk celkom 4 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné fotochromatické lyžiarske okuliare Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie fotochromatické lyžiarske okuliare Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii fotochromatické lyžiarske okuliare recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií