AlzaPlus+ sport Aplikace

Fox Dropframe Pro Helmet modrá/čierna L

Zobraziť katalóg
Fox Dropframe Pro Helmet modrá/čierna L
Prilba na bicykel pánska, MTB, spôsob zapínania: rýchlopripínací systém, MIPS, EPS, vnútorné vystuženie, channeled ventilation, mips, hmotnosť 505g
Kód:  SPTfox113 Produktové číslo:  191972520051 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Dropframe Pro Helmet modrá/čierna L Predaj skončil

Fox Dropframe Pro Helmet modrá/čierna L

Máte záľubu v cyklistike v náročnejšom teréne? Preto by pre vás malo byť dôležité vlastniť prilbu na bicykel, s ktorou budete mať istotu bezpečia v prípade nehody. Tento model je vzhľadom na svoj dizajn ideálny pre muža. Helma na bicykel je prispôsobená na hlavu s obvodom 56 cm, 57 cm a 58 cm a hmotnosť sa rovná 505 kg. Prilba na bicykel Fox Dropframe Pro Helmet modrá/čierna L je vhodnou voľbou na jazdu na MTB bicykli, ale vziať si ju môžete aj na bežnú cestu. Aby plnila funkciu bezpečnosti, je vybavená MIPS technológiou, ktorá pri prípadnom páde mierni jeho následky. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto prilby na bicykel tvorí EPS. Aby sa vám v prilbe nepotila hlava, je doplnená o 7 ventilačných otvorov. Vnútorné vystuženie prilby sa postará o väčší komfort a bezpečie.

Podstatné prednosti prilby na bicykel Fox Dropframe Pro Helmet modrá/čierna L

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať prilba na bicykel
  • Ideálna pre muža
  • Obvod: 56 cm, 57 cm a 58 cm
  • Hmotnosť prilby: 505 kg
  • Typ helmy na bicykel: MTB
  • Cyklistická prilba má MIPS technológiu
  • Vnútri je prilba tvorená: EPS Liner
  • Zapínanie prilby na bike: Rýchlopripínací systém
  • Počet ventilačných otvorov: 7
  • Veľkosť prilby na bicykel Fox Racing: L

Bezpečnosť s technológiou MIPS

Prilba na bicykel je doplnená technológiou MIPS, ktorá perfektne ochráni vašu hlavu. Pri páde sa elastoméry natiahnu a umožnia škrupine pohyb vo vložke, čím sa zmenšia rotačné sily, ktoré pôsobia na mozog veľmi kriticky. Nepatrný pohyb môže pripadať ničotný, ale pri náraze vám môže zachrániť život. Veľkou výhodou technológie MIPS je to, že táto technológia nijako neuberie na komforte a kráse prilby.

Poznámka:
» Všetky pánske prilby na bicykel
» Všetky MTB prilby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Dropframe Pro Helmet modrá/čierna L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Dropframe Pro Helmet modrá / černá L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Dropframe Pro Helmet kék / fekete L.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií