Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FOX Royale Cooler Food Bag System

Zobraziť katalóg
FOX Royale Cooler Food Bag System
Jedálenská taška – centrálne termoizolačné vrecko, 2 postranné vrecká, 1 čelné vrecko s jedálenskou súpravou, 2 termoobaly na fľaše
Kód:  JVR037951 Produktové číslo:  5055350215463
FOX Royale Cooler Food Bag System Predaj skončil

FOX Royale Cooler Food Bag System

Jedálenská taška FOX ponúka praktické a jednoduché riešenie, ktoré vám uľahčí všetky starosti so skladovaním potravín a riadu na pripravovanie a servírovanie jedla pri dlhších pobytoch v prírode. Jedálenská taška FOX Royale Cooler Food Bag System obsahuje všetko, čo len môžete potrebovať, navyše má úložný priestor na prostriedky na umývanie riadu. Taška sa pohodlne nosí a je vyrobená z kvalitného materiálu. Poteší nielen rybárov, ale i všetkých outdoorových nadšencov.

Kľúčové vlastnosti

  • Taška je plne vybavená potrebným náčiním
  • Jednoduché a pohodlné prenášanie
  • Vyrobená z kvalitného materiálu
  • Tepelne izolované centrálne vrecko
  • Veľa úložného priestoru pre všetky nevyhnutnosti
  • Jednoduchá údržba

Vybavte sa precízne

S taškou FOX Royale sa nemusíte obávať toho, že vám bude chýbať potrebné vybavenie. Taška obsahuje 2 kompletné antikorové súpravy príborov, 2 čierne melamínové taniere, 2 zelené hrnčeky, vývrtku, plastovú doštičku, 2 veľké a 2 malé skrutkovacie dózy a fleecový uterák. Vnútorný úložný priestor je prispôsobený na ukladanie oleja, dochucovadiel a prostriedkov na umývanie riadu. Nájdete tu i dva odnímateľné termoobaly na fľaše.

Kvalita a pohodlie

Outdoorové pobyty vyžadujú vybavenie z kvalitného materiálu a pokiaľ možno s jednoduchou údržbou. Taška FOX Royale poskytuje oboje. Je ušitá z pevnej látky v štýlovej zelenej farbe a vrecká sú uzatvárané dvojcestnými odolnými 10 mm zipsami. Pre ešte väčšie pohodlie pri nosení sa dá plecný popruh ľubovoľne nastaviť či úplne odňať. Centrálne vrecko je rozdelené na dve časti v pomere 60 : 40 a je tepelne izolované, takže sa nemusíte báť ani ukladania potravín. Po stranách má taška dve čalúnené vrecká, kam môžete uložiť varič, konzervy či iné doplnky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOX Royale Cooler Food Bag System.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií