Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza dny mini Velikonoce

FOX Royale Dinner Set 2-man

Zobraziť katalóg
FOX Royale Dinner Set 2-man
Jedálenská taška – vrátane jedálnej súpravy pre dvoch rybárov
Kód:  JVR055653 Produktové číslo:  5055350226964
FOX Royale Dinner Set 2-man Predaj skončil

FOX Royale Dinner Set 2-man

Spríjemnite si deň strávený s rybárskou udicou pri vode pomocou profesionálnej jedálenskej tašky FOX Royale Dinner Set. Outdoorový servis zaručí, že sa vám nebude chcieť ísť domov. Vystužená taška ponúka jedálenské vybavenie pre dvoch rybárov vrátane hrnčekov a uteráka. Navyše je vyrobená z kvalitného 1200 Denier Treated polyesteru, takže spoľahlivo vydrží aj v ťažkých podmienkach. Pevné dvojité zipsy sú vysoko odolné. Tašku ocenia nielen rybári, ale aj turisti.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava pohodlne vystačí pre dvoch ľudí
  • Veľmi jednoduchá údržba a čistenie
  • Tepelná izolácia
  • Kvalitný materiál a pevné zipsy
  • Vhodné na dlhšie pobyty v prírode a pre rybárov

Všetko potrebné na jednom mieste

Počas rybačky alebo inom pobyte v prírode je vláčenie jedálneho vybavenia výrazne nepohodlné. V tejto skladnej tepelne izolovanej taške preto na jednom mieste nájdete všetko, čo len môžete potrebovať bez toho, aby ste museli zložito riešiť problémy s miestom. Taška je kompletne vybavená, obsahuje dva kompletné oceľové príbory, vývrtku, dva štvorcové melamínové taniere, dva zelené hrnčeky, plastovú doštičku, dve veľké a štyri menšie skrutkovacie dózy a jednu utierku z mikrovlákna.

Kvalita predovšetkým

Outdoorový pobyt je nepochybne náročný na vybavenie, ktoré musí byť dostatočne kvalitné, aby vydržalo aj náročné prenosy či drsnejšie zaobchádzanie. V prípade jedálenskej tašky FOX Royale to nie je žiadny problém. Prvotriedny materiál odolá aj drsnejším podmienkam a 10 mm dvojité zipsy bezpečne zaistia obsah pred vypadnutím či zničením. Priehradky sú ľahko prístupné, čo určite oceníte pri čistení, ktoré sa vďaka tomu stáva jednoduchou záležitosťou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOX Royale Dinner Set 2-man .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií