AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

FOX STR Floatation Weigh Sling

Zobraziť katalóg
FOX STR Floatation Weigh Sling
Sak – dokonalé prúdenie vody vďaka sieťovine, plaváky pre udržanie saku na hladine
Kód:  JVR044219 Produktové číslo:  5055350219652

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOX STR Floatation Weigh Sling Predaj skončil

FOX STR Floatation Weigh Sling

Dôležitým doplnkom každého rybára je taška na váženie. Priestranná taška od firmy Fox vám pomôže rybu rýchlo a ľahko zvážiť a bezpečne pustiť späť do vody. Tiež poslúži aj k uloženiu úlovku na dobu nevyhnutnú na prípravu fotografického vybavenia. Po celej dĺžke konštrukcie sú zabudované plaváky, ktoré držia sak na hladine. Dve rukoväte a zahnutá spodná časť pomáhajú udržať rybu vycentrovanú počas váženia a uľahčujú manipuláciu aj s ťažkou rybou. Na najviac namáhaných miestach tašky sú zosilnené švy. Tašku môžete zaistiť kotviacou šnúrou, ktorá je 3 metre dlhá a je uložená v externom vrecku. Taška je dodávaná v nylonovom prepravnom puzdre.

Kľúčové vlastnosti

  • Voda môže prúdiť a ryba má dostatok kyslíka
  • Pláva na hladine
  • Lemované zipsy
  • Rukoväte pre ľahkú manipuláciu
  • Kotviaca šnúra
  • Nylonové prepravné puzdro

Ochrana ryby

Materiál je pre rybu príjemný a nijako jej neubližuje. Sieťovina po stranách a navrchu udržuje dokonalé prúdenie vody a dostatok kyslíka a tmavé farebné spracovanie drží rybu čo najviac v pokoji. Vďaka sieťovine máte rybu neustále na očiach. Dvojité zipsy sú zabezpečené proti samovoľnému rozopnutiu. Zipsy sú lemované, aby sa o ne ryba náhodou neodrela. Taška má zipsy na troch stranách pre jednoduchšiu manipuláciu a jednoduché rozloženie na podložke.

Parametre

Materiál:
100 % polyester, laminátové tyče

Rozmery:
124 × 39 × 79 cm

Poznámka:
» Všetky saky na ryby
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOX STR Floatation Weigh Sling. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOX STR Floatation mérlegelés.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií