PET PET

FOX Warrior II 6 Legged Bedchair

Zobraziť katalóg
FOX Warrior II 6 Legged Bedchair
Rybárske lehátko – vynikajúci pomer cena/výkon, maximálne pohodlie vďaka plochým konštrukciám s vystuženým penovým matracom, 6 nastaviteľných ramien s otočnými nohami, nosný systém v hlave a bedrovej časti, rozmery: 203×82×33cm
Kód:  JVR070014 Produktové číslo:  5055350300626
FOX Warrior II 6 Legged Bedchair Predaj skončil

FOX Warrior II 6 Legged Bedchair

Ležadlo FOX Warrior II 6 Legged Bedchair je navrhnuté takým spôsobom, aby svojimi parametrami zodpovedalo kvalite drahších produktov rovnakého typu, ale bolo cenovo prijateľné. Jeho prednosťou je konštrukcia bez polohovacích kĺbov, čo umožní využiť priestor ležadla v celej jeho šírke. Plochá konštrukcia a vystužený penový matrac zaručí maximálne pohodlie po dlhom dni strávenom na rybačke. Každú nohu je možné nastaviť do požadovanej výšky, čo vám umožní umiestniť ležadlo na akýkoľvek terén a napriek tomu dosiahnuť úplne rovnú plochu. Ak hľadáte pohodlné rybárske ležadlo, ktoré vám zaistí kvalitný odpočinok a spánok po náročnom dni na rybách, FOX Warrior II 6 Legged Bedchair je tou pravou voľbou.

Kľúčové vlastnosti ležadla FOX Warrior II 6 Legged Bedchair

  • FOX Warrior II 6 Legged Bedchair ponúka vynikajúci pomer výkonu a ceny
  • Konštrukcia bez poťahovacích kĺbov
  • Vystužený penový matrac zo 100 % polyurethanu
  • Podporný systém v hlavovej a bedrovej časti
  • Nastaviteľná každá noha ležadla
  • Možnosť umiestniť ho aj na nerovný terén
  • Sťahovacie popruhy a pracky na jednoduché zabalenie
  • FOX Warrior II 6 Legged Bedchair je vyrobené z polyesteru
  • Hmotnosť 9 kg

Skvelá kvalita a pohodlie

FOX Warrior II 6 Legged Bedchair sa teší veľkej obľube medzi rybármi predovšetkým z dôvodu jeho skvelej kvality a pohodlia, ktoré poskytuje. Je vyrobené zo 100 % polyesteru, ktorý je charakteristický svojou vysokou odolnosťou. Vystužený polyuretánový matrac a podporný systém v hlavovej a bedrovej časti, ktorý zabraňuje jej prehýbaniu, zaručia dostatočné pohodlie na odpočinok i spánok. Vďaka sťahovacím popruhom a prackám budete môcť ležadlo zabaliť spoločne so spacákom, a ušetriť tak miesto pri jeho prevoze. Rybárske ležadlo FOX Warrior II 6 Legged Bedchair je skvelým pomocníkom na vašich dlhých dňoch na rybách.

Rozmery:
203 × 82 × 33 cm

Rozmery zloženého lehátka:
82 × 82 × 21 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOX Warrior II 6 Legged Bedchair.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií