Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Frog 43S – 14" (2017)

Zobraziť katalóg
Frog 43S – 14" (2017)
Detský bicykel –vhodné pre deti od 3 do 5 rokov, odporúčaná výška postavy 98 – 106cm, hmotnosť 6.9kg, farba spotty
Kód:  SPT3904 Produktové číslo:  10058

Frog 43S – 14" (2017)

Veľmi ľahké hliníkové koleso maximálne prispôsobené všetkým malým začínajúcim cyklistom! Krásny a veselý dizajn dopĺňajú prepracované bezpečnostné prvky. Unikátny obmedzovač riadenia znemožňuje zahnúť riadidlá do uhla, pri ktorom dochádza k zablokovaniu predného kolesa. Účinné brzdy TEKTRO s nastaviteľnou vzdialenosťou dohmatu umožňujú ľahko brzdiť aj tým najdrobnejšom jazdcov. Kvalitný predstavec riadidiel a ložiskové osadenie zaručujú komfortné jazdné vlastnosti a dlhú životnosť. Produkty FROG získali prestížne ocenenie Bike BIZ awards!

Zdolávajte všetky kopce spoločne

  • Veľmi ľahké hliníkové vyhotovenie 6,9 kg
  • Účinné Tektro brzdy s nastaviteľnou vzdialenosťou dohmatu
  • Obmedzovač riadenia
  • Mäkká rukoväť riadidiel
  • Kvalitné plastové pedále s reflexnými prvkami
  • Funkčný zvonček
  • Veselý a hravý dizajn

Bezpečnosť predovšetkým  

Opakované pády z bicykla dokážu ľahko otráviť pôžitok z jazdy i tomu nejtalentovanějšiemu malému cyklistovi. Väčšina z nich je spôsobená zablokovaním predného kolesa, čím dôjde k prudkému zastaveniu pohybu kolesá, čo je vo väčšine prípadov nasledované nepríjemným pádom dieťaťa na zem. Preto bicykel Frog disponuje obmedzovačom riadenia fungujúcom na jednoduchom princípe znemožnenia otočenia riadidiel do uhla, pri ktorom dochádza k zablokovaniu predného kolesa! 

Je Frog 43 skutočne ten pravý bicykel?

Zistíte to veľmi ľahko. Stačí zmerať vnútornú dĺžku nohy dieťaťa. Konkrétne vzdialenosť od rozkroku k zemi. Ak je dĺžka minimálne 43 cm a zároveň maximálne 48 cm, potom je Frog 43 tou najlepšou voľbou!

 

Bicykla sú dodávané zabalená v krabici, zostavená a oservisovaná. Stačí narovnať riadidlá a utiahnuť. Nič vám tak nebráni vyjsť takmer ihneď po vybalení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahoj, zk se ptá na dodatečné info produktu SPT3904, zda se dají zakoupit dodatečně přídavná kolečka, jaká, a jestli zadní brzda je klasicky na sešlápnutí pedálu. To samé u kola SPT3907. Děkuji

Dobry den, pred objednavkou se jen chci ujistit, ze soucasti jsou i blatniky (predni a zadni). Dekuji, PH

Diskusia a poradňa k Frog 43S – 14" (2017)
Príslušenstvo pre Frog 43S – 14" (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Frog 43S - 14" (2017). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Frog 43S - 14".
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií