Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Frog 48Purple - 16" (2017)

Zobraziť katalóg
Frog 48Purple - 16" (2017)
Detský bicykel vhodné pre deti od 4 do 6 rokov, doporučená výška postavy 104-122cm, hmotnosť 6,9 kg, farba fialová
Kód:  SPT3905 Produktové číslo:  10070
Frog 48Purple - 16" (2017) Predaj skončil

Frog 48Purple - 16" (2017)

Priemer kolesa:

16"

rám:

-

vidlica:

-

brzdy:

Tektro

prehadzovačka:

-

prešmykač:

-

Kľučky / prevodníky:

-

kazeta:

-

plášte:

-

Hmotnosť kolesa:

6,9 kg

Veľmi ľahké hliníkové koleso maximálne prispôsobené všetkým malým, začínajúcim cyklistov! Krásny a veselý dizajn si v ničom nezadá s prepracovanými bezpečnostnými prvkami. Unikátny obmedzovač riadenie znemožňuje zahnúť riadidlá do uhla, pri ktorom dochádza k zablokovaniu predného kolesa. Účinné brzdy TEKTRO s nastaviteľnou vzdialenosti dohmate umožňujú ľahko brzdiť aj tým najdrobnejšom jazdcom. Kvalitné predstavec riadidiel a ložiskové osadenie zaručujú komfortné jazdné vlastnosti aj dlhú životnosť. Produkty FROG získali prestížne ocenenie Bike BIZ awards!

Zdolávejte všetky kopce spoločne

  • Veľmi ľahké hliníkové prevedenie 6,9 kg
  • Účinné Tektro brzdy s nastaviteľnou vzdialenosťou dohmate
  • obmedzovač riadenie
  • Mäkké rukoväte riadidiel
  • Kvalitné plastové pedále s reflexnými prvkami
  • funkčné zvonček
  • Veselý a hravý dizajn

bezpečnosť predovšetkým  

Opakované pády z bicykla dokážu ľahko otráviť pôžitok z jazdy i tomu nejtalentovanějšímu malému cyklistovi. Väčšina z nich je spôsobená zablokovaním predného kolesa, čím dôjde k prudkému zastaveniu pohybu kolesa, čo je vo väčšine prípadov nasledované nepríjemným pádom dieťaťa na zem.Preto koleso Frog disponuje obmedzovačom riadenia fungujúcom na jednoduchom princípe znemožnenie otočenie riadidiel do uhla, pri ktorom dochádza k zablokovaniu predného kolesa! 

Je Frog 48 skutočne to pravé koleso?

Zistíte to veľmi ľahko. Stačí zmerať vnútornú dĺžku nohy dieťaťa. Teda vzdialenosť od rozkroku k zemi. Pokiaľ je dĺžka minimálne 48 cm a zároveň maximálne 52 cm, potom je Frog 48 tou najlepšou voľbou!

Bicykla sú dodávané zabalená v krabici, zostavená a oservisovaná. Stačí narovnať riadidlá a utiahnuť. Nič vám tak nebráni vyjsť takmer ihneď po vybalení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Frog 48Purple - 16" (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Frog 48Purple - 16" (2017). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Frog 48P - 16" (2016).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií