PET AD homeoffice

FZ Forza Light 1

Zobraziť katalóg
FZ Forza Light 1
Bedmintonová raketa – hmotnosť: 80g, materiál: 30T CNT U-HM
Kód:  Forza010 Produktové číslo:  5711308833829
FZ Forza Light 1 Predaj skončil

FZ Forza Light 1

Holdujete zdravému životnému štýlu? Viete si svoj voľný čas predstaviť skôr pri vykonávaní športovej aktivity než pri pasívnom sledovaní televízie s ovládačom v ruke? Potom iste dokážete oceniť kvalitné spracovanie bedmintonovej rakety Forza, s ktorou si užijete veľa zábavy pri behaní po kurte. 

Kľúčové vlastnosti

  • Raketa pre pokročilých hráčov
  • Stredne pružný materiál
  • Vhodné pre stredne silné údery
  • Skvelý a čistý dizajn
  • Štýl hry: rekreačný
  • Materiál: 24T R CNT U-HM

Vyšperkujte svoju techniku

Pokročilí hráči dokážu s istotou oceniť kvality tejto bezchybnej rakety, ktorá bola vyrobená pre dosiahnutie komfortného zážitku z hry aj tréningu. Raketa so štandardnou veľkosťou gripu je skvele vyvážená, čo hráčovi umožňuje vyvinúť strednú silu a kontrolu nad všetkými typmi úderov. To vám dovolí patričný rozvoj vášho rekreačného štýlu hry. S hmotnosťou iba 80 gramov je raketa ľahko ovládateľná aj pre ženy a dievčatá. Tyčka i rám sú vyhotovené z kvalitného a stredne pružného materiálu 24T R CNT U-HM.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FZ Forza Light 1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FZ Forza Light 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FZ Forza Light 1.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií