AD homeoffice PET

FZ Forza Petr Koukal - zlato

Zobraziť katalóg
FZ Forza Petr Koukal - zlato
Bedmintonová raketa hmotnosť 87 g, obmedzená séria Petra Koukala, rámový materiál 40 T U-HM CNT W / Full Ti. Sieťovina, materiálová hlava 40 T U-HM CNT Grafit
Kód:  Forza001 Produktové číslo:  2000002280002 Stránky výrobcu
FZ Forza Petr Koukal - zlato Predaj skončil

FZ Forza Petr Koukal - zlato

Chcete zdravý životný štýl? Dokážete si predstaviť svoj voľný čas v športových aktivitách, než pasívnom sledovaní televízie so slúchadlom v ruke? Potom môžete určite oceniť kvalitu badmintonovej rakety Forz , s ktorou si môžete vychutnať veľa zábavy pri behu okolo ihriska. 

Kľúčové vlastnosti

  • Raketa pre stredne pokročilých hráčov
  • Menej pružný materiál
  • Vhodné pre ťažké rany
  • Skvelý a čistý dizajn
  • Rockets obmedzenej verzie
  • Štýl hry: ofenzívny
  • Materiál: 40 T U-HM CNT Grafit / 40 T U-HM CNT W / Plná Ti. pletivo

Zlikvidujte svoju techniku

Pokročilí a stredne pokročilí hráči určite ocenia vlastnosti tejto bezchybnej rakety s obmedzeným počtom verzií, Peter Koukal, určené pre pohodlné hry a tréningové skúsenosti. Štandardná uchopovacia raketa je vyvážená do hlavy, čo umožňuje hráčovi rozvinúť väčšiu silu a kontrolu nad všetkými typmi štrajkov. Ktoré vám umožnia správne rozvinúť váš útočný štýl hry. S hmotnosťou iba 87 gramov sa raketa ľahko používa pre ženy a dievčatá. Hriadeľ aj rám sú vyrobené z kvalitného a menej elastického materiálu 40 T U-HM CNT Grafit a 40 T U-HM CNT W / Full Ti. pletivo. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FZ Forza Petr Koukal - zlato
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FZ Forza Petr Koukal - gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FZ Forza Petr Koukal - gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FZ Forza Petr Koukal - gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FZ Forza Petr Koukal - arany.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií