Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Garmin Edge 1000 Bundle EÚ + SK TOPO

Zobraziť katalóg
Garmin Edge 1000 Bundle EÚ + SK TOPO
GPS navigácia s farebným dotykovým displejom 3,9x635cm (240x400pix), vysokocitlivý prijímač GLONASS, teplomer, výškomer, kompas, micro SD, bluetooth, wifi, vodoodolný IPX7, cyklomapa EÚ + SK TOPO Cyklo V.54
Kód:  SKG152d Produktové číslo:  010-01161-04 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Edge 1000 Bundle EÚ + SK TOPO Predaj skončil

Garmin Edge 1000 Bundle EÚ + SK TOPO

Cyklopočítač vás prevedie na bicykli po ceste aj terénom, senzory zaznamenávajú vaše výkony a následne motivujú na pokorenie limitov. Pri zvolených častiach trate  je Edge 1000 schopný sledovať a uchovať poradie najlepších časov a cyklistov - neváhajte a prepíšte tabuľky. Vďaka citlivému GPS/ GLONASS prijímaču sa nikdy nestratíte. Funguje aj na miestach s minimálnym výhľadom na oblohu, ako je hustý les, alebo mestská zástavba.

Kľúčové vlastnosti

  • GPS/Glonass cyklonavigáia s tréningovými funkciami
  • S mapou Európy a turistickou Topo Slovensko (1:25 000)
  • Aj na slnku dobre čitateľný displej (s automatickou zmenou jasu)
  • Odolný proti nárazom, blatu a vode
  • Bezdrôtová technológia bluetooth Smart, Wi-Fi a ANT+
  • Barometrický výškomer, elektronický kompas, teplomer
  • Balenie obsahuje snímač rýchlosti/kadencie a snímač srdcovej frekvencie
  • Výdrž až 15 hodín, pamäť pre 180 hodín záznamu

Porovnávajte

Všetky merané hodnoty sú automaticky zaznamenané v pamäti a následne ich môžete preniesť do denníka Garmin Connect v počítači alebo smartfóne. Analyzujte svoj pokrok a výkonnosť. Sledujte svoje priemerné tempo na bicykli za určité obdobie, počet kilometrov za mesiac alebo porovnajte priemerný srdcový tep s priemerným tempom počas roka. Užitočný pomocník pre trénerov aj pre milovníkov fitness.

Na cestách aj do terénu

Navigácia sa plne adaptovala na prostredie, a tak je odolná proti nárazom, blatu, vlhkosti a vode. Bezpečne prečká ponorenie do hĺbky 1 metra po dobu 30 minút. Na zobrazovanie trasy a údajov aj na priamom slnku využíva 3" displej s vylepšenou viditeľnosťou na priamom slnku. Zobrazenie bude perfektné za každej dennej doby i počasia, lebo displej automaticky mení intenzitu podsvietenia podľa okolitého svetla. Pre zvýšenú dotykovú citlivosť displeja ho zvládnete ovládať aj s nasadenými rukavicami

Nikdy sa nestratíte

V prístroji je predinštalovaná cyklomapa EÚ a súčasťou dodávky je aj podrobná mapa Slovenska v mierke 1:25 000. Turistické mapy Slovakia Topo 4 obsahujú nielen kompletnú cestné a uličné mapy, ale aj turistické trasy a cyklotrasy. Obsiahnuté vrstevnice a výškové kóty poskytujú používateľovi informácie o členitosti zvolenej trasy.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Edge 1000 Bundle EÚ + SK TOPO Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Edge 1000 Bundle EU + SK TOPO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Edge 1000 Bundle EU + SK TOPO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Edge 1000 Bundle EU + SK TOPO.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií