Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Edge 530

Zobraziť katalóg
Garmin Edge 530
4,9 7 hodnotení
GPS navigácia – bezdrôtový prenos dát, meranie kadencie, výškomer, teplomer, funkcie autostart a autostop, meranie priemernej rýchlosti, meranie aktuálnej rýchlosti, výpočet kalórií, meranie prejdenej vzdialenosti, integrovaný senzor Galileo, meranie celkového času jazdy, tréningový denník, záznam trasy, notifikácie z mobilu, držiak súčasťou balenia, vodoodolná, pripojenie cez ANT+, WiFi, Bluetooth a USB, podporuje iOS a Android, hmotnosť 75.8g, 2.6" displej, formát mapy IMG
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKGedg530 Produktové číslo:  010-02060-01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Edge 530

Cyklonavigácia Garmin Edge 530 je navigáciou pre profesionálov a amatérov. Jednou z hlavných funkcií je zbieranie dát o jazde, ktorá z cyklistickej navigácie Garmin vytvorí pomocníka na každý výlet. Precízne spracované IMG, obsahujúce mapy celej Európy vrátane Česka, vám pomôžu s orientáciou aj na orientačne náročných miestach. Vďaka spracovaniu zabraňujúcemu vniknutiu vody môžete jazdiť v mokrom teréne aj daždi bez rizika poškodenia. Pre milovníkov cyklistiky bola od výrobcu vyvinutá bezpečnostná funkcia, ktorá dokáže rozpoznať haváriu a hneď informovať vybrané kontakty. Upozornenie príde prostredníctvom SMS správy, obsahovať bude vaše meno a GPS polohu. Všetky informácie o vašej jazde vám sprostredkuje 2,6" kvalitný displej. Rozmery 50 × 82 × 20 mm vypovedajú o tom, že cyklonavigáciu Garmin Edge 530 prirobíte na takmer každé riadidlá. Hmotnosť prístroja je 75,8 g. Puzdro navigácie utvára čierna farba.

Zaujímavé parametre cyklonavigácie Garmin Edge 530

  • Cyklonavigácia Garmin Edge a Garmin Edge 530 je skvelým parťákom na cesty
  • Displej s veľkosťou 2,6"
  • Veľmi presný výškomer
  • Súčasť balenia cyklonavigácie: dobíjací kábel a držiak
  • Mapy vo formáte IMG
  • Bezdrôtový prenos dát
  • Farba cyklonavigácie Garmin: čierna
  • Medzi kompatibilný operačný systém patrí iOS a Android
  • Konektivita: ANT+, WiFi, Bluetooth a USB
  • Navigovanie je možné zapnúť rozjazdom a vypnúť zastavením
  • Zabudovaný modul GPS

Čo ďalšie vie cyklonavigácia Garmin Edge 530?

Cyklonavigácia Garmin splní všetko, čo by ste od nej mohli potrebovať. Funkcia auto štart/stop vám spustí navigovanie na trase pri rozjazde, alebo vypne pri dlhom státí. Pri zošliapnutí pedálu sa na displeji zobrazí vaša aktuálna rýchlosť. Celkový čas jazdy sa vám uloží do štatistiky a po tréningu či vychádzke je možné si ho zobraziť. Tréning si potom možno ľahšie prispôsobiť potrebám. Zobrazte si priemernú rýchlosť, a tým aj váš pokrok. Tá sa bude dvíhať každým tréningom. Okrem iného sa v navigácii dočítate aj o svojej aktuálnej prejdenej vzdialenosti. Ak to s trénovaním myslíte naozaj vážne, vykúzli vám úsmev na tvári inštalovaný tréningový denník. V balení cyklonavigácie sa nachádza dobíjací kábel a držiak. Cyklonavigácia Garmin Edge 530 je kompatibilná s operačným systémom iOS a Android. Prenos dát sprostredkováva káblové pripojenie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!
Funkcie
3D budovy, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií Hotovo!
Súčasť balenia
Kábel, Držiak Hotovo!
Formát mapy
IMG Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!

Funkcie

Funkcie
3D budovy, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Kábel, Držiak Hotovo!

Mapy

Formát mapy
IMG Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Hotovo!

Farba puzdra

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Hotovo!
Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Bezpečnostné funkcie, GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Autoštart/stop, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Aktuálny čas jazdy, GALILEO, GLONASS, Meranie tepu, Max. rýchlosť, Tréningový denník Hotovo!

Výdrž batérie

Max. výdrž batérie
40 h Hotovo!

Rozmery

Šírka
50 mm Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,6" (66,04 mm) Hotovo!
Výška
82 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
75,8 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je součástí navigace voucher na mapu Topo Czech Pro? Cena by tomu odpovídala. Děkuji

akú nabíjačku môžem použiť, môže to byť z mobilu Huawei ???

Dobrý den, jsou u navigace Garmin Edge 530 názvy ulic a míst na zobrazované mapě v ČJ? děkuji

Dobrý deň, Na dectahlone je výrobok za 249,99 €, rád by som ho nakúpil u vás, viete poskytnúť zľavu na výrobok. Ďakujem

Jako součást balení je u Edge 530 uvedeno jen toto: držák computeru a kabel USB. A co ostatní věci,jako Topo mapy Cz,poutko,držák na představec a 2x držák na řidítka??? Je to standart tohoto balíčku!

Název: garmin navigace Poznámka: krycí skla nebo fólie na displej Zdroj: https://www.alza.cz/sport/prislusenstvi-k-cyklocomputerum-a-cyklonavigacim/18862486.htm

Dobry den, ked ze ste cesky predajca, rad by som sa opytal ci je v produkte aj slovenska mapa, pripadne akym sposobom a kde sa daju aktualizovat mapy. dakujem

Je tento prístroj registrovaný na Slovensku? A je ho teda možné v prípade poruchy reklamovať na Slovensku?

Dobry den prajem, ake snimace odporucate dokupit k zariadeniu? Je tam napisane "bez snimacov". Chcem to kupit ako darcek. Dakujem pekne

Pri výbere doplnku máte napísané 3x nabíjací kábel

12
Diskusia a poradňa k Garmin Edge 530
Príslušenstvo pre Garmin Edge 530 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Edge 530. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Edge 530.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií