AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Edge 530

Zobraziť katalóg
Garmin Edge 530
4,8 19 hodnotení
GPS navigácia – na bicykel, uhlopriečka displeja 2,6", funkcie 3D budovy, meranie kadencie, výškomer, teplomer, záznam trasy, celkový čas, aktuálny čas jazdy, prejdená vzdialenosť, detekcia pohybu, tréningový denník, priemerná rýchlosť, aktuálna rýchlosť, meranie tepovej frekvencie a výpočet kalórií, vodoodolná, formát mapy IMG, výdrž batérie 20 h, kompatibilný OS Android a iOS, kompatibilná s Bluetooth, WiFi, ANT+ a USB, kábel a držiak súčasťou balenia, čierna farba puzdra, rozmery 82 × 50 × 20 mm (V׊×H), hmotnosť 75,8 g
Kód:  HUGedg530 Produktové číslo:  010-02060-01 Stránky výrobcu

Garmin Edge 530

Navigácia výrazne spríjemní cesty na miesta, ktoré nám nie sú až také známe. Navigácia GPS na bicykel Garmin po zvolení adresy ihneď zobrazí vhodnú cestu do cieľa a poskytne pokyny, ako sa k nemu dostanete. Nemusíte sa už spoliehať na papierové mapy alebo sa učiť zložité itineráre. Výsledná trasa sa vám prehľadne zobrazí na dobre čitateľnom displeji s uhlopriečkou 2,6". Navigácia je vybavená batériou, ktorá obstará chod na 20 h, čo je dostatočne aj v prípade dlhších výprav.

GPS navigácia Garmin Edge 530 Lifestyle
GPS navigácia Garmin Edge 530 ...

Kľúčové prednosti navigácie GPS Garmin Edge 530

  • Cyklonavigácia Garmin určí vhodnú trasu a poskytne podrobné pokyny, ako sa dostanete do cieľa
  • Vybavená displejom s uhlopriečkou 2,6"
  • Batéria zaručí fungovanie až na dobu 20 h
  • Vodoodolnej konštrukcii neprekáža ani dážď
  • Moderné funkcie: 3D budovy, meranie kadencie, výškomer, teplomer, záznam trasy, celkový čas, aktuálny čas jazdy, prejdená vzdialenosť, detekcia pohybu, tréningový denník, priemerná rýchlosť, aktuálna rýchlosť, meranie tepovej frekvencie a výpočet kalórií
  • Do balenia patrí aj kábel a držiak
  • Kompatibilita s operačným systémom Android a iOS
  • S vaším zariadením sa spojí prostredníctvom technológie Bluetooth, WiFi, ANT+ a USB
  • Farba puzdra je čierna

Vďaka moderným prvkom navigácie GPS bude vaša cesta do cieľa pohodlná a jednoduchá

Navigácia GPS Garmin s množstvom moderných funkcií ponúka nespočetné množstvo výhod. Zobrazené údaje o aktuálnej rýchlosti a čase jazdy pomáhajú s efektívnejším plánovaním a presnejším výpočtom času príjazdu. Vodoodolná konštrukcia vám umožňuje bezstarostné používanie navigácie aj počas daždivého počasia bez toho, aby hrozilo poškodenie. Zobrazenie budov v 3D podobe môže významne zvýšiť vizuálnu orientáciu používateľov. GPS navigácia dokáže rozpoznať pohyb a sama sa spustí, hneď ako sa dáte do pohybu. Displej vám prehľadne ukazuje celkový čas a doteraz prejdenú vzdialenosť. Zariadenie dokáže vypočítať a zobrazovať priemernú rýchlosť. Zabudovaný výškomer vám pomôže sledovať vami prekonanú výšku na trase. Prostredníctvom integrovaného teplomera budete môcť sledovať aktuálnu okolitú teplotu.

GPS navigácia Garmin Edge 530 ...
GPS navigácia Garmin Edge 530 Zadná strana

Navigácia GPS vždy zvolí ten správny smer

Stačí vložiť údaje o naplánovanom cieli a navigácia GPS Garmin vám ukáže tú najlepšiu trasu, takže už vás nebude čakať blúdenie ani zbytočné stresovanie sa. Navigácia GPS je podporovaná operačným systémom Android a iOS.

GPS navigácia Garmin Edge 530 ...

S navigáciou GPS nebudete nikdy pozadu

Určite si obľúbite funkciu záznamu trasy, ktorú je potom možné si doma v pokoji prezrieť a vyhodnotiť. O činnosti vášho srdca má prehľad snímač srdcovej frekvencie. Ak športujete za účelom znižovania svojej hmotnosti, poteší vás, že toto zariadenie sleduje spálené kalórie. Pokiaľ chcete rozvíjať svoj výkon, sledovať postup a definovať si nové ciele, tréningový denník vám bude nápomocný. Tento výrobok monitoruje aj kadenciu, teda rýchlosť vášho šliapania, a tak umožňuje sledovanie náročnosti každého výletu.

Rozmery navigácie GPS:

82 × 50 × 20 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

75,8 g

Parametre a špecifikácia

Šírka
50 mm Hotovo!
Výška
82 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!
Hmotnosť
75,8 g Hotovo!
Určenie
Cyklistika Hotovo!

Rozmery

Šírka
50 mm Hotovo!
Výška
82 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
75,8 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Cyklistika Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
2,6" (6,6 cm) Hotovo!
Výdrž batérie
20 h Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!

Funkcie

Funkcie
3D budovy, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Kábel, Držiak Hotovo!

Mapy

Formát mapy
IMG Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Hotovo!

Farba puzdra

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Hotovo!
Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Bezpečnostné funkcie, GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Autoštart/stop, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Aktuálny čas jazdy, GALILEO, GLONASS, Meranie tepu, Max. rýchlosť, Tréningový denník Hotovo!

Výdrž batérie

Bežná výdrž batérie
20 h Hotovo!

Rozmery

Uhlopriečka displeja
2,6" (66,04 mm) Hotovo!
Výška
82 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
75,8 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se prosím zeptat zda opravdu tam ten voucher na stažení dodatečných map TOPO Czech V4 pro je? jedna se dle kódu výrobku o lehce jiný model, než je vedeno na stránkách výrobce a je to tedy zřejmě z EU distribuce, kde by tento voucher byt nemusel. je možné toto prosím zkontrolovat? děkuji moc za odpověď

Dobrý den, je vámi prodávaný cyklo počítač Garmin edge 530 verze PRO? Děkuji

Dobry den, na stranke Decathlon som nasiel lepsiu cenu: Odkaz do neznáma viete mi cenu dorovnat? Dakujem

Je sucastou balenia aj predsunuty drziak na riaditka?

Dobrý den. Má tento cyklopočítač funkci stoupání v % a nastoupané metry. Popř. nastoupané metry celkově (součet za všechny jízdy)?

Dobrý deň Nachádza sa vo vnutri balenia voucher s mapami trailov TRAILFORKS?

Dobrý den, je možno navigaci použít jen jako mapu se zobrazením cyklotras, nebo je nutno vždy cyklotrasu vybrat - nahrát ? děkuji.

Dobrý den, jaké mapy navigace obsahuje? (evropa, ..?)

Diskusia a poradňa k Garmin Edge 530
Príslušenstvo pre Garmin Edge 530 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Edge 530. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Edge 530.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií