AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Edge 830 Bike Bundle

Zobraziť katalóg
Garmin Edge 830 Bike Bundle
5 4 hodnotení
GPS navigácia – bezdrôtový prenos dát, meranie kadencie, výškomer, teplomer, funkcie autostart a autostop, meranie priemernej rýchlosti, meranie aktuálnej rýchlosti, výpočet kalórií, meranie prejdenej vzdialenosti, integrovaný senzor Galileo, meranie celkového času jazdy, tréningový denník, záznam trasy, notifikácie z mobilu, držiak súčasťou balenia, vodoodolná, pripojenie cez ANT+, WiFi, Bluetooth a USB, podporuje iOS a Android, hmotnosť 79.1g, 2.6" displej, formát mapy IMG
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKGedg830mtb Produktové číslo:  010-02061-21 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Edge 830 Bike Bundle

Cyklonavigácia Garmin Edge 830 Bike Bundle je navigáciou pre všetkých milovníkov cyklistiky. Jednou z hlavných funkcií je zbieranie dát o vašej jazde, ktorá z cyklonavigácie Garmin urobí pomocníka na každý výlet. Kvalitné IMG, obsahujúce mapy Českej republiky a Európy, budú vždy vedieť, kadiaľ máte ísť. Vďaka vodoodolnej konštrukcii môžete ísť v daždi aj v mokrom teréne. Pre nadšencov adrenalínovej jazdy na bicykli je pripravená bezpečnostná funkcia, ktorá má za úlohu rozpoznať havárii na bicykli a okamžite informovať vybrané kontakty. Oznámenie príde vybraným kontaktom pomocou SMS správy, vaši blízki v nej nájdu vaše meno a aktuálnu pozíciu. Dáta o jazde vám sprostredkuje 2,6" farebný displej s vysokým jasom. Rozmery 50 × 82 × 20 mm vypovedajú o tom, že cyklonavigáciu Garmin Edge 830 Bike Bundle bez problémov primontujete na ľubovoľné riadidlá. Prístroj má hmotnosť 79,1 g a batéria vám pri plnom nabití bude fungovať 20 h. Puzdro navigácie zvýrazňuje čierna farba.

Hlavné parametre cyklonavigácie Garmin Edge 830 Bike Bundle

  • Cyklonavigácia Garmin Edge a Garmin Edge 830 je skvelým parťákom na cesty
  • Displej s uhlopriečkou 2,6"
  • Integrovaný výškomer
  • Súčasť balenia cyklonavigácie: dobíjací kábel a držiak
  • Mapy vo formáte IMG
  • Batéria vydrží pri bežnom používaní 20 h
  • Bezdrôtový prenos dát
  • Farba cyklonavigácie Garmin: čierna
  • Medzi kompatibilný operačný systém sa radí iOS a Android
  • Konektivita: ANT+, WiFi, Bluetooth a USB
  • Navigovanie sa samo zapne rozjazdom a vypne zastavením
  • Integrovaný modul GPS

Čo ďalšie vie cyklonavigácia Garmin Edge 830 Bike Bundle?

Cyklonavigácia Garmin splní všetko, čo by ste od nej mohli potrebovať. Vďaka funkcii auto štart/stop sa zvyšuje bezpečnosť na ceste, pretože sa trasa sama pri rozjazde spustí a pri zastavení vypne. Pri zošliapnutí pedálu sa na displeji zobrazí vaša aktuálna rýchlosť. Do celkovej štatistiky o jazde sa ukladá aj jej čas, ktorý si následne tiež môžete zobraziť. Tréning si potom možno ľahšie prispôsobiť potrebám. Svoj pokrok si všeobecne skontrolujete vďaka priemernej rýchlosti. Tá sa bude každým tréningom mierne dvíhať. Okrem iného sa v cyklonavigaci dočítate o svojej aktuálnej prejdenej vzdialenosti. Ak to s trénovaním myslíte naozaj vážne, urobí vám radosť inštalovaný tréningový denník. V balení cyklonavigácie sa nachádza dobíjací kábel a držiak. Cyklonavigácia Garmin Edge 830 Bike Bundle je kompatibilná s operačným systémom iOS a Android. Správny prenos dát potom sprostredkováva káblové pripojenie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!
Funkcie
3D budovy, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií Hotovo!
Súčasť balenia
Kábel, Držiak, Snímače Hotovo!
Formát mapy
IMG Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!

Funkcie

Funkcie
3D budovy, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Kábel, Držiak, Snímače Hotovo!

Mapy

Formát mapy
IMG Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Hotovo!

Farba puzdra

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Hotovo!
Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Bezpečnostné funkcie, GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Autoštart/stop, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Aktuálny čas jazdy, GALILEO, GLONASS, Meranie tepu, Max. rýchlosť, Tréningový denník Hotovo!

Výdrž batérie

Max. výdrž batérie
40 h Hotovo!
Bežná výdrž batérie
20 h Hotovo!

Rozmery

Šírka
50 mm Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,6" (66,04 mm) Hotovo!
Výška
82 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
79,1 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Při platbě 11 990,- v České republice jsem očekával návod v Českém jazyce!!! Než mi budete psát že je ke stažení, prosím uvědomte si že je to navigace na kolo (co nejvíc důležitých věcí malého formátu což 32 stran A4 asi není)

Hci se jen zeptat, ani v současnosti se tedy nejedná o CZ verzi? Protože výrobce u CZ verze přidává odkaz na mapy Topo Czech. Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tento zánovní kus obsahuje nebo neobsahuje voucher na TOPO Czech mapu. U jiných prodejců je tento voucher standardně přibalen, zajímalo by mne tedy, proč zde případně není (pokud skutečně není). Děkuji

Priatelia kde kupim Voucher topo Czech...?? Aky je rozdiel s mapami co sú v garmine? Dik

Dobrý den, je součásti voucherem ke stažení Topo Czech PRO?

Aky je rozdiel medzi Garmin Edge 830 a Garmin Edge 830 Bike Bundle? Co navyse ma Garmin Edge 830 Bike Bundle?

Diskusia a poradňa k Garmin Edge 830 Bike Bundle
Príslušenstvo pre Garmin Edge 830 Bike Bundle
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií