AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Garmin Edge Touring Plus

Zobraziť katalóg
Garmin Edge Touring Plus
GPS navigácia a GPS navigácia, bezdrôtové rozhranie ANT +, integrovaný barometrický výškomer, 8GB microSD s predinštalovanou mapou, USB kábel, držiak na bicykel
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG150h Stránky výrobcu

Garmin Edge Touring Plus

Patríte medzi milovníkov rekreačnej cyklistiky? Potom pre vás skvelým spoločníkom na vašich cestách bude navigácia Garmin Edge Touring Plus. Kompaktný prístroj s úspornými rozmermi dokáže cyklistu viesť na jeho trase cez terén aj cesty vďaka aktualizovaným databázam máp a prehľadne jeho cestu zobraziť na farebnom dotykovom displeji s vysokou odolnosťou. Poznávajte neprebádané cyklotrasy a podeľte sa o svoje zážitky, pokroky a úspechy so širokou komunitou športovcov vďaka aplikácii Garmin Connect. Motivujte sa navzájom a spoznajte, že vaša radosť z cyklistiky môže byť neporovnateľne vyššia.

Kľúčové vlastnosti

  • Plánovanie okružných trás
  • Odolný farebný displej s vysokou dotykovou citlivosťou
  • Elektronický kompas
  • Barometrický výškomer pre zobrazenie výškových kót
  • Podpora ANT+ snímače tepu (nie je súčasťou balenia)
  • Možnosť prepojenia s elektrobicyklom
  • Výdrž batérie až 17 hodín
  • Možnosť inštalácie máp ČR a celej Európy

Orientácia a odolnosť predovšetkým

Vďaka vysoko citlivému GPS čipu a dokonale čitateľnej obrazovke navigácie sa perfektne zorientujete za všetkých okolností. Pre zvýšenú dotykovú citlivosť displeja ho zvládnete ovládať nielen s nasadenými rukavicami, ale pokojne aj za dažďa. Nebojte sa preto vyjsť aj za nepriaznivého počasia. Takmer akúkoľvek záťaž, vrátane nárazov, blata, vlhkosti alebo ponorenia do vody, znáša prístroj na výbornú.

Motivujte seba aj ostatných

Podeľte sa o svoje zážitky nielen s blízkymi, ale aj širokou komunitou cyklistov, bežcov alebo plavcov. So službou Garmin Connect môžete sledovať priemerné tempo, počet najazdených kilometrov za mesiac alebo merať vaše hodnoty srdcového tepu. Túto službu ocenia ako tréneri, tak každý nadšenec so záľubou v komplexnom prístupe k športu. Všetky zaznamenané údaje môžete použiť ako odrazový mostík k ďalšiemu zlepšovaniu a o vašich úspechoch potom môžete dať vedieť. Nielen že na seba budete právom pyšní, ale navyše tým môžete motivovať iných cyklistov, ktorým sa podobné ciele zdajú nedosiahnuteľné.

Balenie obsahuje:

  • Garmin Edge Touring Plus
  • Dva držiaky na bicykel s uchytením pomocou gumičiek
  • USB kábel
  • Návod na použitie
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Edge Touring Plus Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Edge Touring Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Edge Touring Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Edge Touring Plus.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií