Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

Garmin Fenix 3 Gray

Zobraziť katalóg
Garmin Fenix 3 Gray
4,6 7 hodnotení
Smart hodinky – priame meranie tepovej frekvencie (zápästie); krokomer, meranie vystúpených poschodí, výpočet spálených kalórií, intervalový tréning, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, meranie tempa, záznam trasy; kompatibilné s: Android, iOS; vodoodolné do 50m (5 ATM); GPS, kompas, akcelerometer, výškomer, teplomer
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG070a Produktové číslo:  010-01338-01 Stránky výrobcu

Garmin Fenix 3 Gray


Garmin Fenix ??3 Gray

Vzhľad sa klame

Pod fasádou hladko vyzerajúcich hodiniek je Smart Watch skrytá , ako rozšírená ručná telefóza a nekompromisný športovec . Garmin Fenix ??3 Grey je vybavený citlivým prijímačom GPS / GLONASS s novou ocelovou EXO anténou umiestnenou okolo displeja farieb Chroma. Zostáva zapnutý po celý čas a trvá napríklad v inteligentnom režime až na 6 týždňov na jedno nabitie batérie.


Garmin Fenix ??3 Gray

Denný sledovanie aktivity

Inteligentné hodinky Fénix 3 ponúkajú možnosť sledovať celodenné aktivity . Je možné nastaviť cieľový počet krokov denne, sledovať ubehnutú vzdialenosť + počet krokov, zobraziť spálené kalórie vrátane pasívnych. Webové rozhranie Garmin Connect potom poskytuje možnosť detailne a porovnať výkon.



Vzhľad a dizajn hodiniek Fenix ??3

Šedá, inteligentná hodinky značky Garmin Fenix ??3 ponúka 1,2 "veľký, kruhový, farebný displej s rozlíšením 218 x 218 pixelov. Na rozdiel od ostatných inteligentných hodiniek na trhu displej nevychádza a vynikajúco vyniká na slnku. V základnej verzii sú hodinky o 20 gramov ľahšie ako predchádzajúca generácia Fenix ??2 a sú výrazne tenšie.

Garmin Fenix ??3 Gray

Tréningové prvky

Hodinky Smart Fenix ??3 sú dnes jedným z najlepšie vybavených hodiniek a ponúkajú širokú škálu tréningových funkcií. Jedná sa o rôzne nastavenia alarmu srdcovej frekvencie, doby chodu, uhlu, vzdialenosti, výkonu. Je tiež možné použiť vopred pripravené plány výcviku na beh alebo jazdu na bicykli.

Garmin Fenix ??3 Gray


Garmin Fenix ??3 Gray

Kúpanie a lyžovanie

Garmin Fenix ??3 je tiež schopný merať výcvik na plávanie so zabudovanými snímačmi a vysokým odporom . V bazéne inteligentné hodinky Garmin Fenix ??3 merajú lapiacu vzdialenosť, hodnotu SWOLF, efektívnosť plávania, počet záberov a rozpoznáva plávanie. Pre fanúšikov zimných športov ponúka Fenix ??3 zjazdové a zjazdové lyžovanie. Vďaka zabudovanému barometru hodinky rozpoznávajú počas lyžovania a keď ste na vlečení.


Garmin Fenix ??3 Gray

Bezdrôtové pripojenie

Fenix ??3 ponúka možnosť pripojiť sa k mobilným telefónom Android a iOS cez Bluetooth. Hodinky potom môžu zobraziť upozornenie telefónu. S vstavaným Wi-Fi sú hodinky Garmin Fenix ??3 schopné odosielať údaje o školeniach alebo aktualizovať softvér bez toho, aby ste museli zapínať počítač alebo mobilný telefón. Bezdrôtový ANT + štandard používaný hlavne na pripojenie fitnes príslušenstva.

Garmin Fenix ??3 Gray

Nevyplnené Alternatívny text k fotografii!

Elektronická mapa Čiech

Fenix ??3 je vybavený elektronickou turistickou mapou Čiech. Garmin Fenix ??3 skladby obsahujú okrem vašej polohy aj údaje o výške alebo výškovom profile, ktoré vám umožňujú vidieť nielen to, koľko kilometrov ste už cestovali, ale aj to, koľko kilometrov ste odišli a koľkokrát ste dorazili. Turistická mapa Českej republiky je súčasťou balenia hodiniek na predinštalovanej SD / microSD dátovej karte a je potrebné stiahnuť bezplatný program Garmin BaseCamp.


Kľúčové vlastnosti Garmin Fenix ??3 Smart Watch

  • Pokročilý športtester v štýlových hodinkách
  • Vysoko citlivý prijímač GPS / GLONASS
  • Intervalové tréningy a plány výcviku
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth, WiFi, ANT +
  • Online tréningový denník Garmin Connect

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Lyžovanie, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Sklíčko
Minerálne Hotovo!
Hmotnosť
82 g Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Minerálne Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
82 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Lyžovanie, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň kedy prídu do vášho obchodu hodinky Garmin fenix 5?

Diskusia a poradňa k Garmin Fenix 3 Gray
Príslušenstvo pre Garmin Fenix 3 Gray Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Fenix 3 Gray.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií