Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Xiaomi Fan Festival

Garmin Fenix 3 Gray Performer Bundle

Zobraziť katalóg
Garmin Fenix 3 Gray Performer Bundle
5 3 hodnotení
Smart hodinky - multišportové GPS hodinky, vysokocitlivé GPS/GLONASS prijímač, výškomer, barometer, kompas, teplomer, bluetooth (smart notifikácia), farebný Chroma displej, výpočet VO2 max., podpora Connect IQ, ANT + kompatibilita, balenie obsahuje snímač tepu HR Run Premium
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG070a5 Produktové číslo:  010-01338-11 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Fenix 3 Gray Performer Bundle

Vzhľad klame

Pod fasádou obyčajne vyzerajúcich hodiniek sa skrývajú Smart hodinky, ako predĺžená ruka telefónu, a nekompromisný športtester pre zapálených športovcov i outdoorových dobrodruhov. Fenix 3 je oproti predchodcovi o 20 gramov ľahší a vybavený citlivým GPS/GLONASS prijímačom s novou oceľovou EXO anténou okolo farebného Chroma displeja. Ten zostáva po celú dobu používania zapnutý, a aj tak vydrží napríklad v režime Smart až 6 týždňov na jedno nabitie akumulátora. So zapnutým GPS sa výdrž hodiniek pohybuje od 16 do 50 tich hodín (záleží na nastavenej intenzite ukladanie bodov GPS).

Kľúčové vlastnosti

  • Pokročilý športtester v štýlových hodinkách
  • Vysoko citlivý GPS/GLONASS prijímač
  • Intervalové tréningy a tréningové plány
  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, ANT+
  • On-line tréningový denník Garmin Connect

Pod dohľadom

Hodinky sú vybavené kompasom, barometrickým výškomerom, citlivým GPS, krokomerom a vstavaným teplomerom. Tým všetkým detailne sledujú vašu telesnú aktivitu z mnohých hľadísk a ponúkajú širokú škálu tréningových funkcií na zlepšenie kondície. Nastavte jednoduchý intervalový tréning alebo (za pomocou počítača) zložitý s rôzne dlhými intervalmi a rôznymi alarmy. Pripravené sú tréningové plány na beh, jazdu na bicykli aj vyhodnotenie plaveckého výkonu. Nechýbajú vychytávky, ako že vás pri zmene okolitého tlaku upozornia na prichádzajúcu búrku.

V spojení so snímačom tepu (je súčasťou) posuniete svoj fitness program na novú úroveň. Napríklad vám hodinky po každej aktivite odporučia dobu potrebnú k regenerácii organizmu. Po každom behu dlhšom ako 10 minút vypočítajú výšku VO2 max a zhodnotia, s akým výsledkom by ste zabehli vzdialenosť: 5 km, 10 km, polmaratón a maratón.

Garmin Connect

Všetky namerané hodnoty sú automaticky zaznamenané v pamäti a potom ich môžete preniesť do denníka Garmin Connect v počítači alebo smartfóne. Pre prenos využíva bezdrôtových technológií ANT +, WiFi alebo Bluetooth. Služba Garmin Connect je webový tréningový denník pre ukladanie, analýzu a zdieľanie športových aktivít zaznamenaných s hodinkami. Využívajú ju milióny užívateľov na celom svete a ponúka jednoduché ovládanie, ktoré je k dispozícii plne v českom jazyku. Connect vám umožní sledovať svoje pokroky dosiahnuté za určité obdobie, rovnako, ako zdieľať dosiahnuté výsledky a absolvované trasy s priateľmi a ostatnými užívateľmi.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

aky je snimač pulzu je len na hrudnik?alebo sa da dať aj na rameno?

Diskusia a poradňa k Garmin Fenix 3 Gray Performer Bundle
Príslušenstvo pre Garmin Fenix 3 Gray Performer Bundle Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Grau Performer Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Grau Performer Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Fenix 3 Gray Performer Bundle.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií