Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Forerunner 225

Zobraziť katalóg
Garmin Forerunner 225
5 1 hodnotení
Športtester športové hodinky, kompatibilita s Garmin Connect, Virtual Partner, vodeodolné, pripojenie USB/ANT bezdrôtové
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG036d Produktové číslo:  010-01472-11 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Forerunner 225

Dostaňte zo svojho tréningu maximum, a to pomocou športtesteru Garmin Forerunner 225. Tieto bežecké hodinky sú vynikajúcou pomôckou pre efektívne cvičenie. Pretože so svojimi necelými 55 gramami patria medzi najľahšie na trhu, nosia sa veľmi pohodlne. Komfort zvyšuje aj príjemný remienok, čo oceníte predovšetkým na dlhších tratiach. Ich hlavnou prednosťou je ale schopnosť podrobne merať váš výkon a spracovávať ho do prehľadných štatistík. K tomu využívajú zabudovaný optický snímač tepu, takže sa už nemusíte škrtiť hrudným pásom. Pokiaľ ho ale chcete využiť, môžete ho pripojiť do príslušného konektora.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelý pomocník pre maximálne efektívny tréning
  • Vďaka zabudovanému snímaču tepu nemusíte nosiť hrudný pás
  • Podrobné štatistiky vám pomôžu zlepšiť svoj výkon
  • Možnosť prepojiť so svojim smartphonom
  • Pohodlné a ľahké hodinky sa veľmi príjemne nosí

Tréningový plán na zápästí

Garmin Forerunner 225 má farebný displej s vynikajúcou čitateľnosťou aj na priamom slnku. Na ňom sa zobrazujú všetky informácie o prebiehajúcom tréningu. Najpoužívanejší je aktuálny srdcový tep, ktorý je doplnený o farebné zóny. Tie reprezentujú jednotlivé úrovne zaťaženia, teda od rozcvičenia po maximálny výkon. Hodinky vás akusticky a vibráciami upozornia, kedy dôjde k zmene. Tou môže byť nechcené opustenie tepového rozsahu, alebo naopak nástup ďalšej fázy naplánovaného intervalového tréningu. Vďaka tomu môžete ľahko riadiť svoje cvičenia tak, aby ste dosiahli najvyššej možnej účinnosti.

Okamžitý prehľad o výkone

Pomocou vstavaného akcelerometra si zmeriate tempo a dĺžku behu aj pri tréningu na bežeckom páse alebo pri halových športoch. Záznamy o svojich výkonoch potom ľahko prenesiete do elektronického denníka GarminConnect, a to ako cez klasické USB, tak aj bezdrôtovo cez Bluetooth. Túto technológiu môžete využiť tiež pre prepojenie so smartphonom, čo vám umožní využiť i funkcie živého sledovania. Vďaka nej budete môcť zdieľať svoju polohu, rýchlosť, srdcový tep a ďalšie údaje priamo v priebehu tréningu, čo je neoceniteľné pre profesionálne cvičenie pod dohľadom skúsených trénerov.

 

Parametre a špecifikácia

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, rada by som si kupila sporttestery s meranim tepu na zapasti a zaroven s navigaciu. Viete mi povedat, ktore z ponukanych hodin maju tieto dve funkcie. Dakujem

Diskusia a poradňa k Garmin Forerunner 225
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 225. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 225. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Forerunner 225 sport karóra.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií