AP+ nový vizuál Motorola Edge 50 Family

Garmin Forerunner 235, Black & Blue

Zobraziť katalóg
Garmin Forerunner 235, Black & Blue
5 1 hodnotení
Športtester – priame meranie tepovej frekvencie (zápästie); krokomer, výpočet spálených kalórií, intervalový tréning, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, meranie tempa, záznam trasy; kompatibilný s: Android, iOS; vodoodolný do 50m (5 ATM); GPS, akcelerometer
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG037c Produktové číslo:  010-03717-49 Stránky výrobcu
Garmin Forerunner 235, Black & Blue Predaj skončil

Garmin Forerunner 235, Black & Blue

Spoločnosť Garmin prináša na trh tento špičkový športtester, nesúci označenie Forerunner 235 Optic, ktorý je nástupcom populárneho modelu Garmin Forerunner 230. Oproti svojmu predchodcovi je rozdielny v jednej základnej veci - na snímanie srdcového tepu nepotrebuje žiadny hrudný pás. Má totiž zabudovaný optický snímač, ktorý meria tep priamo na zápästí. Vďaka tomu už nebudete ničím zbytočne zaťažovaní a obmedzovaní pri pohybe. Všetky zvolené informácie sú zobrazované na veľkom a prehľadnom LCD displeji.

Športtester sa môže pochváliť aj výbornou výdržou Li-Ion batérie, ktorá ho dokáže živiť až 11 hodín pri zapnutej GPS a dokonca až 5 týždňov v režime hodiniek. Model je doplnený aj multišportovými profilmi - bicykel, beh a ostatné.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľký farebný displej s výbornou čitateľnosťou
  • Vstavaný snímač tepovej frekvencie
  • Funkcia inteligentných hodiniek
  • Podpora iOS a Android zariadení
  • Multišportové profily
  • Hlasové pokyny
  • Podpora platformy IQ Connect
  • Vysoko citlivý prijímač GLONASS  
  • Vodotesnosť 5 ATM

Športtester a inteligentné hodinky

Novinkou je možnosť využitia športtestera ako inteligentných hodiniek, kedy ich môžete jednoducho spárovať pomocou bluetoothu s vaším Android alebo iOS smartfónom. Hodinky tak dokážu zobraziť informácie o prichádzajúcich/zmeškaných hovoroch, SMS, emailoch a ďalších notifikáciách. Dokonca budete môcť pohodlne odosielať namerané dáta priamo na tréningový server alebo naživo sledovať športovcov na trati pomocou funkcie Live Tracking.

Bleskové GPS

Samozrejmosťou je GPS čip či podpora príjmu ruského satelitného systému GLONASS. Nemusíte teda už dokupovať žiadne externé prijímače. GPS signál je veľmi presný a naskočí v priebehu niekoľkých sekúnd - než sa rozcvičíte, budú hodinky už dávno pripravené. Hodinky sú špeciálne vyrobené pre bežcov, ale použiť ich môžu aj cyklisti, inline korčuliari, lyžiari a ďalší vyznávači aktívneho života.

Množstvo tréningových funkcií

Forerunner 235 zobrazuje okrem iného aktuálne alebo priemerné tempo, napríklad po každom kilometri (voliteľné) vám hodinky zapípajú a zobrazia čas na tomto úseku. Prináša aj pokročilé tréningové funkcie, ako sú intervalové tréningy vrátane ich plánovania a zvukového a vibračného upozornenia. Intervaly sú zaujímavým spestrením tréningu. Z online denníka si vyberiete z prednastavených intervalov alebo si zostavíte svoje a potom nahráte do hodiniek. Tie vás potom budú inštruovať, kedy máte zrýchliť, spomaliť a ako dlho v tejto intenzite bežať.

Funkcia Connect IQ

Prostredníctvom aplikácie Garmin Connect Mobile budete môcť do hodiniek pridať funkciu Connect IQ nielen od spoločnosti Garmin, ale aj od iných poskytovateľov. Zariadenie si môžete jednoducho prispôsobiť podľa svojho - úpravou vzhľadu displeja či využitím rôznych dátových polí, widgetov a aplikácií.

  • Vzhľady hodiniek - umožňujú upraviť výzor hodiniek
  • Dátové pole - umožňujú stiahnutie nových dátových polí, ktoré novoznázorňujú snímač, aktivitu a údaje o histórii. Dátové pole Connect IQ je možné pridať do vstavaných funkcií a na stránky
  • Pomôcky - prinášajú okamžité informácie, vrátane údajov zo snímača a upozornenia
  • Aplikácie - vašim hodinkám pridajú interaktívne funkcie, napr. nové typy outdoorových a fitness aktivít.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
216 h (9 d) Hotovo!
Sklíčko
Chemicky tvrdené Hotovo!
Hmotnosť
42 g Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Chemicky tvrdené Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
42 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
216 h (9 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
216 h (9 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 235, Black & Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 235, Black & Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Forerunner 235, Black & Blue.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií