Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Garmin Forerunner 235, Black & Grey

Zobraziť katalóg
Garmin Forerunner 235, Black & Grey
5 3 hodnotení
Smart hodinky – priame meranie tepovej frekvencie (zápästie); krokomer, výpočet spálených kalórií, intervalový tréning, meranie rýchlosti, meranie vzdialenosti, meranie tempa, záznam trasy; kompatibilný s: Android, iOS; vodoodolný do 50m (5 ATM); GPS, akcelerometer
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG037a Produktové číslo:  010-03717-55 Stránky výrobcu

Garmin Forerunner 235, Black & Grey

Spoločnosť Garmin prináša na trh tento špičkový športtester, nesúci označenie Forerunner 235 Optic, ktorý je nástupcom populárneho modelu Garmin Forerunner 230. Oproti svojmu predchodcovi sa líši v jednej základnej veci, na snímanie srdcového tepu nepotrebuje žiadny hrudný pás. Má totiž zabudovaný optický snímač, ktorý meria tep priamo na zápästí. Vďaka tomu už nebudete ničím zbytočne zaťažovaní a obmedzovaný pri pohybe. Všetky zvolené informácie sú zobrazované na veľkom a prehľadnom LCD displeji.

Chváliť sa môže aj solídnou výdržou Li-Ion batéria, ktorá ho dokáže živiť po dobu až 11 hodín pri zapnutej GPS a dokonca až 5 týždňov v režime hodiniek. Navyše je tento model dovybavený aj o multišportové profily - bicykel, beh a ostatné.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľký farebný displej s výbornou čitateľnosťou
  • Vstavaný snímač tepovej frekvencie
  • Funkcia inteligentných hodiniek
  • Podpora iOS a Android zariadenia
  • Multišportové profily
  • Hlasové pokyny
  • Podpora platformy IQ Connect
  • Vysokocitlivý prijímač GLONASS  
  • Vodotesnosť 5 ATM

Športtester aj inteligentné hodinky

Novinkou je tiež možnosť využitia športtestera ako hodiniek, kedy ich ôžete jednoducho spárovať pomocou bluetooth s vaším Android alebo iOS smartfónom. Hodinky potom dokážu zobraziť informácie o prichádzajúcich/zmeškaných hovoroch, SMS, e-mailoch a ďalších notifikáciách. Dokonca budete môcť pohodlne odosielať namerané dáta priamo na tréningový server alebo naživo sledovať športovcov na trati pomocou funkcie Live Tracking.

Bleskurýchle GPS

Samozrejmosťou je GPS čip či podpora príjmu ruského satelitného systému GLONASS. Nemusíte teda už dokupovať žiadne externé prijímače. GPS signál je veľmi presný a naskočí v priebehu niekoľkých sekúnd - než sa rozcvičíme, budú hodinky už dávno pripravené. Hodinky sú špeciálne vyrobené pre bežcov, ale použiť ich môžu aj cyklisti, inline korčuliari, lyžiari a ďalší vyznávači aktívneho života.

Množstvo tréningových funkcií

Forerunner 235 zobrazuje okrem iného aktuálne alebo priemerné tempo, napríklad po každom kilometri (voliteľne) vám hodinky zapípajú a zobrazia čas na tomto úseku. Prináša aj pokročilé tréningové funkcie, ako sú intervalové tréningy vrátane ich plánovania a zvukového a vibračného upozornenia. Intervaly sú zaujímavým spestrením tréningu, na online denníku si vyberiete z prednastavených, alebo si zostavíte svoje a potom nahráte do hodiniek. Tie vás budú inštruovať, kedy máte zrýchliť, spomaliť a ako dlho v tejto intenzite bežať.

Funkcia Connect IQ

Prostredníctvom aplikácie Garmin Connect Mobile budete môcť do hodiniek pridať funkcie Connect IQ nielen od spoločnosti Garmin, ale aj od iných poskytovateľov. Zariadenie si môžete jednoducho prispôsobiť podľa svojho - úpravou vzhľadu displeja či využitím rôznych dátových polí, widgetov a aplikácií.

  • Vzhľady hodiniek - umožňujú upraviť vzhľad hodiniek
  • Dátové pole - umožňujú stiahnutie nových dátových polí, ktoré znázorňuje snímač, aktivitu a údaje o histórii. Dátové pole Connect IQ môžete pridať do vstavaných funkcií a na stránky
  • Pomôcky - prinášajú okamžité informácie, vrátane údajov zo snímača a upozornenia
  • Aplikácie - vašim hodinkám pridajú interaktívne funkcie napr. nové typy outdoorových a fitness aktivít.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
216 h (9 d) Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,23" Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
42 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
216 h (9 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
216 h (9 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň majú prosím hodinky aj slovenské alebo české menu?

Dobrý deň, nepredávnom som si zakúpil hodinky Garmin Forerunner 235. Po 6 hodinách nabíjania sa stav batérie nijako nezmenil... Kábel k pc a hodinkám je zapojený správne. Kde môže byť problém? Ďakujem.

Dobrý deň. Určite sú tieto hodinky vodotesné do 50m? Lebo na iných stránkach sa to neuvádza, že sa môže s nimi aj plávať...

Dobrý deň. Merajú presne pulz aj v bazéne počas plávania?

Zdravim sparujem hodinky aj a Huawei p9 ďakujem za odpoveď

Dobry den, je mozne z garninconnect ulozit do hodinek treningovy plan (napr. pulmaraton) - kde najdu moznost odeslat do zarizeni?

Dobrý deň, budem mať po intervalovom tréningu úplný záznam o každom intervale (rýchlosť, tep, vzdialenosť), alebo len celkový priemer celého tréningu? Ďakujem.

Dobry den, mam hodinky garmin forerunner 235 chcem sa opytat ohladom merania kalorii pocas celodenneho sledovania aktivity ked hodinky nemam na ruke ukazuje mi aj tak pokojove kalorie da sa to niekde zmazat? Dakujem.

Prečo sa neuvádza pri bežeckých hodinkách Garmin že momentálne nie sú kompatibilné, z Huawei android 7. Zbytočne som vrátil nové hodinky ktoré sa nedokázali s párovať z danim androidom 7. Moje uvaha bola v tom že sú vadné hodinky. Až od s poločnosti Garmin som zistil že sa problém rieši, , Dakujem za odpoved, Len škoda že som to nevedel vopred,

Dobrý deň, vidím výrazný cenový rozdiel voči viacerým obchodom. Je na to nejaký dôvod? Napr. Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k Garmin Forerunner 235, Black & Grey
Príslušenstvo pre Garmin Forerunner 235, Black & Grey Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 235, Black & Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 235, Black & Grey.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií