Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

Garmin Forerunner 735XT, Black & Gray Tri Bundle

Zobraziť katalóg
Garmin Forerunner 735XT, Black & Gray Tri Bundle
Športtester pre triatlonistov s vysokocitlivým GPS prijímačom, 1,23" displej (215 x 180 pix.), dobíjací Li-Ion akumulátor, výdrž až 9 hodín tréningu alebo 11 dní v režime smart hodiniek, smart notifikácie, vodotesné (5 ATM), Bluetooth, ANT+, HRM-Tri, HRM-Swim
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG037c05 Produktové číslo:  010-01614-09 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Forerunner 735XT, Black & Gray Tri Bundle Predaj skončil

Garmin Forerunner 735XT, Black & Gray Tri Bundle

Moderné GPS hodinky Forerunner 735XT sú ideálnym pomocníkom pre všetkých vytrvalostných športovcov, zvlášť pre priaznivcov triatlonu. Prekvapia vás širokou ponukou funkcií, kompaktnými rozmermi a nízkou hmotnosťou. Sú prispôsobené aj na športovcov s menším zápästím, takže skvele padnú aj športujúcim ženám. Sú vybavené vstavaným optickým snímačom tepu, ktorý je v tomto balení doplnený ešte hrudnými snímačmi HRM-Swim a HRM-Tri. Hodinky sa môžu pýšiť vysokocitlivým GPS prijímačom, ktorý presne zmeria vašu aktuálnu polohu. Všetky údaje sa zobrazujú na prehľadnom LCD displeji hodiniek. Ale môžete sa na ne pozrieť aj na svojom smartfóne či počítači.

Kľúčové vlastnosti

  • podrobné meranie a vyhodnocovanie behu, plávania a cyklistiky
  • vstavaný snímač tepovej frekvencie na meranie priamo na zápästí
  • vhodné aj pre športovcov s menším zápästím
  • farebný LCD displej s rozlíšením 215 × 180 pixelov
  • výdrž batérie až 14 hod. pri bežnom používaní
  • podpora mobilných zariadení so systémami Android, iOS aj Windows
  • zobrazenie notifikácií zo smartfónov
  • možnosť dodatočného rozšírenia funkcií a vzhľadov
  • vrátane hrudných pásov HRM-Run a HRM-Swim

Analýza behu

Hodinky vám pomôžu vyhodnotiť bežeckú techniku pomocou podrobných štatistík "Running Dynamics", ktoré vám napríklad zmerajú dobu kontaktu nohy so zemou, dĺžku kroku, výšku odrazu či podiel použitia ľavej a pravej nohy. Otestuje vašu kondíciu počas tréningu, ale aj v jeho prvých minútach. Podľa vášho výkonu odhalí prípadné pretrénovanie a navrhne tiež dobu odpočinku.

Na sledovanie pokročilých štatistík je potrebné použiť snímač HRM-Tri (vo výbave). Je odolný voči vode a jeho batéria vydrží až 10 mesiacov.

Ideálne na bicykel

Na cyklistiku sú hodinky vybavené radom šikovných funkcií. Oceníte predovšetkým snímač rýchlosti, wattmeter či meranie frekvencie šliapania. Vypočítajú vám tiež ukazovatele aeróbnej vytrvalosti "VO2 max". Okrem toho vám zobrazia aktuálnu výšku vypočítanú cez GPS. Podrobnejšie údaje ako je výškový profil či štatistika získaných a stratených výškových metrov si následne môžete zobraziť v denníku Garmin Connect.

Meranie plávania

Zmerajte svoju kondíciu počas plávania v prírode alebo v krytom bazéne. Inteligentný systém hodiniek rozpozná aj akým plaveckým spôsobom plávate, zmeria pri tom tempo, počet bazénov a odplávanú vzdialenosť. Nároční používatelia tiež ocenia zaznamenávanie počtu záberov ruky a vyhodnotenie celkovej efektivity plávania pomocou SWOLF skóre.

Vhodné je použitie hrudného snímača HRM Swim či HRM Tri na záznam srdcového pulzu počas plávania. Údaje sa zaznamenávajú do vnútornej pamäte a synchronizujú sa ihneď po vynorení alebo po skončení tréningu. Batéria vydrží až desať mesiacov v závislosti na používaní. Oba senzory odolajú tlaku v hĺbke až 50 metrov. Snímač HRM Swim je navyše vybavený priľnavým povrchom na menší odpor počas plávania.

Široké možnosti ďalšieho využitia

Okrem triatlonových aktivít zvládnu hodinky tiež rad ďalších športov ako je veslovanie, bežecké lyžovanie, turistiku či fitness tréning. Srdcový tep nemusíte merať len počas záťaže. Vďaka nízkej hmotnosti ani nespoznáte, že ich máte na ruke. Môžete tak merať tep v priebehu celého dňa. Hodinky následne vyhodnotia údaje nielen tepu, ale aj celodennej miery pohybu. Rovnako ich môžete nechať zapnuté počas spánku, kedy vám zmeria jeho kvalitu.

Počas prepojenia s vaším smartfónom vám hodinky môžu zobraziť prichádzajúce volania, SMS, e-maily a množstvo iných notifikácií, podľa vašich potrieb. Toto prepojenie môže slúžiť k ďalšej zaujímavej funkcii. Počas výkonu je možné všetky základné informácie ako je aktuálna poloha, srdcový tep a rýchlosť online prenášať na internet. Vďaka tomu môžu váš tréning sledovať ďalší ľudia, nech ste kdekoľvek.

Technické parametre:

hmotnosť:
44 g (hodinky)
49 g (hrudný snímač HRM Tri)
51 g (hrudný snímač HRM Swim)

výdrž batérie:
14 hodín (pri bežnom použití s ??GPS)
24 hodín (pri aktívnej úspornej funkcii UltraTrac)

prevádzková teplota:
-20 až 50 °C

Obsah balenia:
Hodinky Forerunner 735XT
1× hrudný snímač HRM Tri
hrudný snímač HRM Swim
USB napájací a dátový kábel
manuál

 

Parametre a špecifikácia

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 735XT, schwarz & grau Tri Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 735XT, schwarz & grau Tri Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Forerunner 735XT, fekete és szürke Tri Bundle.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií