AD homeoffice PET

Garmin vívoactive White

Zobraziť katalóg
Garmin vívoactive White
5 2 hodnotení
Športtester - Všestranné (plávanie, beh, bicykel, golf), tenké, ľahké, chytré GPS hodinky, vysokocitlivý GPS, monitor dennej aktivity, SMART funkcie, Bluetooth prenos do telefónu, ANT + pre hrudný snímač tepu (hrudný pás nie je súčasťou balenia)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG072c Produktové číslo:  010-01297-01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin vívoactive White

Všestranné, chytré a tenké GPS hodinky

Chytré GPS hodinky Garmin vívoactive sú nielen vynikajúcim pomocníkom pre dodržiavanie zdravého životného štýlu ale tiež tréningovým partnerom. Vďaka nim máte dokonalý prehľad o svojich celodenných energetických výdavkoch. Stanovíte si cieľový počet krokov na deň, sledujete skutočne prejdenú vzdialenosť a spálené kalórie, podľa čoho potom môžete efektívne upravovať svoj tréningový plán.

Pri dlhšej nečinnosti vás navyše hodinky motivujú k aktivite upozornením, že je na čase vstať a prejsť sa. Na webovom rozhraní Garmin Connect si potom ľahko prehliadnete podrobné vyhodnotenie svojho výkonu a ak chcete, porovnáte sa aj s ďalšími užívateľmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Monitor dennej aktivity motivuje k lepším výkonom
  • Vysoko citlivý GPS pre dokonalý prehľad o tréningu
  • Vďaka výnimočne nízkej váhe a hrúbke sa nosí veľmi pohodlne
  • Športové profily pre beh, jazdu na bicykli, plávanie a novo aj pre hranie golfu
  • Pripravené pre ANT + hrudný snímač srdcového tepu (nie je súčasťou balenia)
  • Po synchronizácii s telefónom zobrazuje správy, e-maily, zmeškané hovory atď.

Pomocník pre všetky bežné športy

Tenké telo, veľmi nízka hmotnosť a vodeodolnosť robí z Garmin vívoactive HR Premium ideálne hodinky pre plavcov. Tie poteší aj funkcia automatického rozpoznania plaveckého štýlu a počítanie uplavaných dĺžok bazéna. Vďaka možnosti pripojiť snímač srdcového tepu, ktorý nie je súčasťou balenia, a vstavané GPS je však pri svojom tréningu ocenia všetci športovci. Pomocou nich totiž dokážu hodinky zaznamenať zdolanú vzdialenosť, rýchlosť a tempo vykonávané aktivity, z čoho zároveň presne vypočítajú spálené kalórie. Po stiahnutí podkladov k viac ako 38 000 svetovým golfovým ihriskám navyše zobrazujú vzdialenosť ku koncu, stredu a začiatku jamkoviská, meria dĺžku odpalu a vedie individuálne skórekartu.

Buďte vždy v obraze

Čerešničkou na torte je schopnosť synchronizovať sa s vašim telefónom cez Bluetooth. Farebný, dotykový displej s vysokým rozlíšením a výbornou čitateľnosťou vám tak zobrazia rôzne upozornenia, bez toho aby ste museli vyťahovať svoj telefón z vrecka. Budete mať prehľad o zmeškaných hovoroch, dostanete upozornenie na prichádzajúce sms, e-maily alebo na plánované stretnutia vo vašom kalendári.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
38 g Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Bežná výdrž batérie
10 h (0,42 d) Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
38 g Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
10 h (0,42 d) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Vivoactive Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Vivoactive Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin vívoactive White GPS-es okosóra.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií