Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Galaxy A55 | A35 5G

Garmin vivofit 2 remienky – Active (malé)

Zobraziť katalóg
Garmin vivofit 2 remienky – Active (malé)
5 1 hodnotení
Remienok na hodinky – náhradné farebné remienky pre vivofit 2 – červený, modrý, zelený, obvod zápästia 120 – 175mm
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG095d2 Produktové číslo:  010-12336-12 Stránky výrobcu
Garmin vivofit 2 remienky – Active (malé) Predaj skončil

Garmin vivofit 2 remienky – Active (malé)

Náhradný pásik k unikátnym hodinkám Garmin Vivofit vám bude vhodný vždy, keď sa vám existujúci náramok poškodí alebo dokonca úplne roztrhne. Ďalším dôvodom prečo si zaobstarať náramky na hodinky je, že ich môžete jednoducho kombinovať k oblečeniu, ktoré práve nosíte. Ľudia vás potom budú obdivovať a vypytovať sa, koľko druhov hodiniek Vivofit vlastníte.

Zásluhou fitnes náramku Garmin Vivofit budete mať perfektný prehľad o vykonaných telesných aktivitách, reakciách vášho tela na tieto aktivity, a to všetko bude zaznamenané a pripravené na vyhodnotenie. Náramok Vivofit vyhodnocuje aj váš odpočinok v dobe spánku (kvalitu spánku). Moderný, nezunovaný vzhľad a prehnutý farebný displej zaisťujú pohodlné nosenie.

Náramok je schopný sám podľa nameraných hodnôt vašich predchádzajúcich aktivít určiť denný cieľ tak, aby bol realizovateľný a tým zlepšiť majiteľovi fyzickú kondíciu. Po prepnutí do nočného režimu zaznamenajú hodinky Vivofit dianie počas spánku, ktoré si môžete následne podrobne vyhodnotiť v denníku Garmin Connect. Použiteľnosť 7 dní v týždni, 24 hodín denne počas jedného roka zabezpečujú dve používateľsky vymeniteľné batérie typu CR1632.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin vivofit 2 remienky – Active (malé) Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Vivofit 2 Riemen - Active (klein). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Vivofit 2 Riemen - Active (klein). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin vívofit 2 karkötő - Active (kisebb méret).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií