Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Garmin Vivafit 2 Strap - Downtown (veľký)

Zobraziť katalóg
Garmin Vivafit 2 Strap - Downtown (veľký)
4,0 1 hodnotení
Remienok na hodinky náhradné farebné popruhy pre vírivku 2 - burgundy, bridlica, námorníctvo, obvod zápästia 152 - 210 mm
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG095c Produktové číslo:  010-12336-01 Stránky výrobcu
Garmin Vivafit 2 Strap - Downtown (veľký) Predaj skončil

Garmin Vivafit 2 Strap - Downtown (veľký)

Náhradné popruhy pre populárny fitness náramok Garmin Vívofit 2, ktorý poskytuje perfektný prehľad o vykonávaných fyzických aktivitách, či už ste športovec alebo sedíte celý deň v kancelárii. Vďaka možnosti výmeny popruhu získa náramok úplne nový vzhľad. V tomto balení nájdete tri náhradné pásky v rôznych farbách. 

Popruhy sú vyrobené z kvalitného materiálu a preto, že sú originály značky Garmin, Vivofit ich perfektne hodí. Majú tiež možnosť nastaviť veľkosť podľa obvodu vašej ruky . Kúpte tento balík a oživte váš Vivophite 2 novými a krásnymi náramkami.

Farby popruhov:
Burgundsko, bridlica, námorníctvo

Obvod zápästia:
152-210 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Vivafit 2 Strap - Downtown (veľký) Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin vívofit 2 remienky - Downtown (veľké). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin vívofit 2 remienky - Downtown (veľké). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Vivofit 2 szíj - Downtown (nagy).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií