Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Xiaomi Fan Festival

Garmin vívofit junior2 Captain America

Zobraziť katalóg
Garmin vívofit junior2 Captain America
Fitness náramok – krokomer, monitoring spánku, pripojenie pomocou Bluetooth a USB, s akcelerometrom, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilný s Android a iOS
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKGjr212 Produktové číslo:  010-01909-12 Stránky výrobcu

Garmin vívofit junior2 Captain America

Garmin vívofit junior2 Captain America od 6 rokov je inteligentný náramok pre deti s motívom známeho komiksového akčného hrdinu od Marvelu. Náramok vívofit má niekoľko rôznych funkcií, ktoré ocenia ako deti, tak rodičia. Deťom ukazuje, ako sú počas celého dňa pohybovo aktívne, počíta, koľko krokov deti za deň nachodia a koľko minút strávia intenzívnym zdravým pohybom. Zároveň ide o užitočný nástroj pre rodičov, pomocou ktorého môžu zadávať svojim deťom rôzne domáce úlohy a povinnosti. Na úlohy je možné nastaviť alarmy a náramok Garmin vívofit potom zvukovým signálom a zvoleným obrázkom a textom deťom oznámi, že je napríklad čas na písanie domácich úloh do školy, alebo si ísť vyčistiť zuby a spať.

Kľúčové vlastnosti náramku Garmin vívofit junior2 Captain America

  • Fitness náramok motivuje deti aby sa hýbali, plnili úlohy a súťažili
  • Odmeny za plnenie domácich povinností
  • Farebný displej, perfektne viditeľný a čitateľný aj na priamom slnku
  • Odolné a pohodlné remienky v dvoch veľkostiach
  • Aplikácia Garmin vívofit junior2 pre mobilné telefóny zadarmo
  • Počíta odchodené kroky za deň a minúty strávené intenzívnym pohybom
  • Upozorňuje na neaktivitu a nabáda k pohybu (napr. pri dlhodobom sedení)
  • Upozornenia (alarmy) na naplánovaný čas plnenia úloh (zvukom, obrázkom a textom)
  • Bez nutnosti nabíjania, batérie vydržia viac ako 1 rok
  • Inteligentný náramok vívofit je vodotesný aj počas plávania

Aplikácia náramku Garmin vívofit junior2 Captain America

Na plnohodnotné používanie náramku Garmin vívofit junior2 potrebujete mobilný telefón s nainštalovanou aplikáciou vívofit jr., ktorú si môžete stiahnuť zadarmo pre telefóny so systémom Android a iOS. Aplikáciu má pod kontrolou rodič. Pri prvom spustení vytvorí virtuálny rodinu, ku ktorej sa môžu pripojiť všetci členovia skutočnej rodiny so svojimi zariadeniami Garmin a následne porovnávať svoje dosiahnuté výsledky. Každému dieťaťu vytvorí v aplikácii profil s menom (to sa následne bude zobrazovať aj na displeji náramku), obrázkom alebo fotkou a spáruje náramok vívofit junior s telefónom prostredníctvom bezdrôtového pripojenia bluetooth. Od tejto chvíle začne byť náramok plne aktivovaný a kedykoľvek je v dosahu rodičovho telefónu, synchronizujú a prenesú sa  uložené dáta medzi telefónom a náramkom.

Kroky, aktívne minúty a spánok

Náramok Garmin vívofit funguje ako krokomer, počíta koľko krokov deti za deň nachodia a ako sa im darí v porovnaní s ostatnými členmi rodiny. Počíta tiež, koľko minút denne sa deti venujú zdravému pohybu a prezradí, či a koľkokrát splnia minimálne 60-minútový denný cieľ. Rodičia vidia vo svojom mobile graf s časovou osou a majú tak prehľad, kedy sú ich deti najaktívnejšie a kedy naopak majú pohybu menej. Ak majú deti náramok vívofit junior2 na ruke aj počas noci, uvidia rodičia v aplikácii dĺžku a kvalitu spánku – čas strávený v hlbokom spánku, ľahkom spánku, či prípadne aktivitu počas noci, kedy sa dieťa prebúdza zo spánku a nemôže spať.

Úlohy a odmeny

Ďalšou podstatnou funkciou náramku Garmin vívofit junior2 sú domáce úlohy (povinnosti) a odmeny za ich plnenie. Rodičia majú v aplikácii na výber z množstva prednastavených povinností, ktoré deťom dajú za úlohu, alebo môžu vytvoriť a pomenovať vlastné podľa svojho uváženia. Môže to byť napr. upratovanie hračiek, pomáhanie v kuchyni, cvičenie na hudobný nástroj, vysávanie a podobne. Ďalej nastavia, ako často majú deti svoju povinnosť plniť, napr. každý deň, len cez víkend, vo vybraných dňoch atď. Voliteľne možno nastaviť aj alarm na určitý čas, náramok Garmin vívofit tak deti pípaním a obrázkom s textom na displeji upozorní, že je práve teraz čas nakŕmiť škrečka, napísať úlohy do školy alebo si vyčistiť zúbky a ísť spať.

Remienok náramku Garmin vívofit junior2 Captain America

Náramok Garmin vívofit junior2 Captain America má pracku pre obvod zápästia 130-175 mm (pre deti vo veku približne od 6 rokov a viac). Prístroj je však kompatibilný aj s „dospeláckymi“ remienkami pre vívofit3.
Náramky sú odolné a vodotesné, deti sa s nimi môžu sprchovať aj plávať v bazéne. Netreba ich nabíjať, na vymeniteľnú batériu vydržia viac ako 1 rok.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Chôdza Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
8 760 h (365 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna, Modrá Hotovo!
Hmotnosť
17,5 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Chôdza Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
8 760 h (365 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
8 760 h (365 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin vívofit junior2 Captain America Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin vívofit junior2 Captain America.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií