AD homeoffice PET

Geobike Perfect

Zobraziť katalóg
Geobike Perfect
Elektrobicykel dojazd 40-60km, 3 režimy jazdy, batéria Li-Ion 36V, 6.6Ah, nominálny výkon 250W, hliníkový rám, veľkosť rámu 17.5", veľkosť kolies 24"
Kód:  EKO104a Produktové číslo:  xx1216

Geobike Perfect

Spoločnosť Geobike sa už niekoľko rokov venuje iba produkcii bicyklov s elektrickým pohonom. Na základe dlhodobého prieskumu európskeho trhu a mnohých skúseností, teraz prichádza s kolekciou šiestich bicyklov. V modelovej rade sú zastúpené mestské bicykle, skladacie či cestovné bicykle. Značka si už získala popularitu naprieč celou Európou predovšetkým na nemeckom a škandinávskom trhu. Užívajte si všetky krásy cyklistiky spoločne s bicyklami Geobike bez zbytočnej námahy, napriek tomu s pozitívnym vplyvom na vaše zdravie.

Bohatá výbava


Model Perfect je určený na jazdu v meste, ale je aj skvelou voľbou na rodinné výlety. Jeho najväčšou prednosťou je 17,5palcový znížený rám, ktorý si vďaka nízkemu nástupu obľúbia najmä dámy a starší cyklisti. Bicykel je ďalej vybavený praktickým nosičom, blatníkmi, stojanom či anatomickým sedlom zaisťujúcim maximálne pohodlie pri dlhších výjazdoch. Samozrejmosťou sú bezpečnostné prvky v podobe odraziek na pedáloch a predného/zadného LED diódového osvetlenia.

Motor s nominálnym výkonom 250 W vám spoločne s Li-Ion batériou zaručí dojazd 40 - 60 km so zreteľom na nastavený jazdný režim. Pohon je umiestnený v prednom náboji, teda so sebou prináša výhodu rovnomerného rozdelenia hmotnosti, kedy motor vpredu vyvažuje hmotnosť akumulátora umiestneného na zadnej stavbe. Ťažisko bicykla zostáva približne na rovnakom mieste ako na klasickom bicykli. Jeden nabíjací cyklus vám zaberie približne 4 - 6 hodín. Ovládanie je realizované pomocou riadiacej jednotky Kingmeter s 3 jazdnými režimami.

Shimano Nexus - záruka kvality


Vystužený hliníkový rám v elegantnom modrom prevedení prispieva k celkovej nízkej hmotnosti celého bicykla a je osadený kvalitnými ľahkými hliníkovými komponentmi. Elektrobicykel Geobike Perfect je vybavený 3rychlostným nábojom Shimano Nexus a brzdou Shimano Roller. Náboje Nexus sa od konkurencie líšia nízkymi prevádzkovými nákladmi, prakticky bezúdržbovou prevádzkou a stopercentnou spoľahlivosťou za akéhokoľvek počasia. Brzdenie predného kolesa má na starosť klasická ráfiková brzda. Nechýba ani kryt reťaze či nastaviteľné riadítka na dokonalé vyladenie posedu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ktozabeci.servis, anahradne diely? prvy predaj tohto bicikla a jeho vady? dakujem

Jaký je prosím stav tohoto použitého zboží?

ALZA. Mám od Vás zakúpený elektrobicykel - Geobike Perfect a mám na Vás pár otázok. Je potrebné absolvovať garančnú prehliadku po najazdení určitých km, alebo do nejakej dobý kvôli záruke? Ak áno, kde mám elektrobicykel doniesť? GP by mala zahŕňať: -kontrola dotiahnutia spojov, skrutiek -kontrola, dotiahnutie výpletu kolies, pedálov -kontrola, nastavenie bŕzd a prehadzovačiek - a netuším či je potrebná kontrola elektrickej časti. Vopred

Diskusia a poradňa k Geobike Perfect
Príslušenstvo pre Geobike Perfect
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geobike Perfect. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Geobike Perfect.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií