AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Gerber Bear Grylls Fire Starter

Zobraziť katalóg
Gerber Bear Grylls Fire Starter
4,8 15 hodnotení
Kresadlo – dĺžka 12.2cm, hmotnosť 74g, vrátane píšťalky
Kód:  SPT5363 Produktové číslo:  13658120211

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gerber Bear Grylls Fire Starter

Postarajte sa o seba a svojich priateľov alebo blízkych aj v divokej prírode alebo na výletoch za dobrodružstvom pod šírym nebom. Kresadlo Gerber Bear Grylls Fire Starter s dĺžkou 12,2 cm a hmotnosťou len 74 gramov zabezpečí bezchybné založenie ohňa vždy a všade.

Kľúčové vlastnosti

  • Produkt produkuje dostatočné množstvo iskier
  • Vodotesná konštrukcia udržiava všetko v suchu
  • Produkt je opatrený píšťalkou
  • Súčasťou balenia je aj literatúra o prežití v prírode
  • Dĺžka produktu: 12,2 cm
  • Hmotnosť výrobku: 74 g

Milióny iskričiek

Podpaľovač je tvorený feritovú tyčinkou a kresadlom, tieto dve časti produktu sú schopné založiť oheň aj vo vlhkom prostredí pretože vytvoria iskry s teplotou až 3000 stupňov. Jednotlivé časti súpravy sú k sebe pripevnené pomocou povrázku, takže sa vám nestratia a môžete ich pohodlne nosiť na krku. Vodotesná konštrukcia poskytuje priestor na uloženie materiálu na podpaľovanie, ktorý zostane s istotou suchý.

Súčasťou produktu je aj píšťalka, prostredníctvom ktorej zavoláte o pomoc v prípade núdze. Vreckový radca na prežitie v prírode a radca týkajúci sa komunikácie s leteckou záchranou sa vám určite taktiež hodia.

Poznámka:
» Všetky kresadlá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gerber Bear Grylls Fire Starter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gerber Bear Grylls Fire Starter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gerber Bear Grylls tűzgyújtó.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií