AlzaPlus+ sport Aplikace

Giant Dragon TAICHI Set – 2 pálky, 2 loptičky a obal

Zobraziť katalóg
Giant Dragon TAICHI Set – 2 pálky, 2 loptičky a obal
4,6 5 hodnotení
Set na stolný tenis – pre začiatočníkov, trojhviezdičková súprava, kónický tvar rukoväti, rýchlosť 73, rotácia 53, hrúbka poťahu 1.8mm, v sade dve pálky, dve loptičky a obal
Super cena
9,79 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTgia025 Produktové číslo:  SPTgia025
Giant Dragon TAICHI Set – 2 pálky, 2 loptičky a obal 9,79 € Momentálne nedostupné

Giant Dragon TAICHI Set – 2 pálky, 2 loptičky a obal

Obzeráte sa po ping-pongovej pálke a neviete, ktorú vybrať? Máme tu v ponuke pálky na stolný tenis Giant Dragon TAICHI P40+. Táto trojhviezdičková raketa je pripravená pre začínajúcich hráčov. Umožňuje amatérskym hráčom zoznámenie sa so stolným tenisom a jeho technikou. Pálku na stolný tenis Giant Dragon TAICHI P40+ využijú začiatočníci hráči, ktorí hrajú niekoľko hodín týždenne. Pokiaľ ide o rýchlosť odrazu loptičky od povrchu pálky pri dopade, ten činí 73. Škála v rozmedzí od 3 do 180 ukazuje, pre akých hráčov je pálka určená. Vysokorýchlostné pálky vyhovujú skôr agresívnemu štýlu hrania v rýchlom tempe. Dôležitá je aj hrúbka poťahu, ktorá dosahuje hodnotu 1,8 mm. Rozmedzie sa pohybuje od 1 do 2,6 mm, kedy silnejšie poťahy majú lepšiu rýchlosť aj rotáciu, ale menšiu kontrolu nad loptičkou. 

Kľúčové vlastnosti pálky na stolný tenis Giant Dragon TAICHI P40+ Sada – 2 rakety, 2 loptičky, obal

  • Pálka na stolný tenis Giant Dragon TAICHI P40+ je určená pre začínajúcich hráčov
  • Radí sa medzi trojhviezdičkové rakety
  • Rukoväť má kónický tvar
  • Pálka na stolný tenis Giant Dragon TAICHI P40+ dosahuje rýchlosť 73
  • Rotácia loptičky zodpovedá hodnote 53
  • Hrúbka poťahu je 1,8 mm
  • V balení nájdete dve pálky, dve loptičky a obal

Giant Dragon TAICHI P40+ s kónickým tvarom rukoväti

Pálka na stolný tenis Giant Dragon TAICHI P40+ je charakteristická pre svoj kónický tvar rukoväti. Odvíja sa od osobných pocitov hráča a taktiež veľkosti dlane. Giant Dragon TAICHI P40+ má pri základni užšie vyhotovenie a koncová časť sa rozširuje. Skosený tvar poskytuje pohodlnejší úchop pri hraní bez rizika, že by vám pálka vykĺzla z ruky. Kónický tvar je univerzálny a vyhovuje väčšine hráčom. Obľúbili si ju ako amatéri, tak profesionálni športovci. 

Rotácia loptičky ovplyvňuje štýl hry

Každá ping-pongová pálka sa vyznačuje svojím dizajnom a materiálmi, z ktorých bola vytvorená. Poskytuje tak taktické výhody hráčom. Pálka na stolný tenis Giant Dragon TAICHI P40+ dosahuje rýchlosť otáčania alebo spinu 53, pričom škála hodnôt sa pohybuje v rozmedzí od 3 do 129. Ukáže vám, do akej miery je pálka schopná roztočiť loptičku. Vysoká spinová rýchlosť je vhodná predovšetkým na uvoľnenejší obranný štýl, v ktorom sa využíva podrezanie a twisty. 


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Giant Dragon TAICHI Set – 2 pálky, 2 loptičky a obal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Giant Dragon TAICHI Set- 2 pálky, 2 míčky a obal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Giant Dragon TAICHI készlet- 2 ütő, 2 labda és tok.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií