Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GoalZero Lighthouse Micro

Zobraziť katalóg
GoalZero Lighthouse Micro
4,5 2 hodnotení
Svietidlo – svetlo až 150 lúmenov, plynule regulovateľný výkon, vodoodolné
20,65 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTbd0265 Produktové číslo:  847974004050 Stránky výrobcu
GoalZero Lighthouse Micro 20,65 € Rozbalené

GoalZero Lighthouse Micro

GoalZero Lighthouse Micro je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Toto svetlo značky GoalZero s názvom Lighthouse Micro je tým správnym kandidátom pri vašom výbere praktického svetla.Vyniká predovšetkým svojou nízkou váhou a dostatočným výkonom 150 lm, o ktorý sa stará LED s nastaviteľnou intenzitou svietenia. Vďaka svojim kompaktným rozmerom ho možno jednoducho nosiť vo vrecku či zavesiť na karabínu pomocou kovového očka. Toto malé ručné svietidlo sa tak stane neoddeliteľnou súčasťou vášho vybavenia pri výletoch do prírody, nočných prechádzkach i večernom posedení s priateľmi.

Kľúčové vlastnosti GoalZero Lighthouse Micro

  • Vyrobené z odolného plastu
  • Nastaviteľná intenzita LED svetla
  • Svietidlo v elegantnom malom prevedení
  • Vstavaný akumulátor s veľkou kapacitou
  • Led indikátor stavu batérie
  • Dobíjanie cez USB port
  • Kovové očko na zavesenie
  • Vodoodolná
  • Nízka hmotnosť

Maximálna životnosť

Svietidlo disponuje LED indikátorom stavu batérie a vstavaným akumulátorom s kapacitou 2600 mAh, ktorý možno bez problémov dobiť pomocou USB. Ponúka tak ohromnú výdrž až 170 hodín na jedno nabitie, čo určite ocenia milovníci stanovania a dlhých výšľapov. Kvalitné telo z odolného plastu a celková vodoodolnosť tohto ručného svietidla Lighthouse Micro spoločne pridávajú na už tak dlhej životnosti.

Hmotnosť:
68 g

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Odpovídám za Experty Alzy. kteří logicky nevědí, ale stačilo minutu googlit na supportu Goal Zero. Divím se ,že v rámci prodeje Alza Expert nezjistí tuto skutečnost a odkazuje na reklamaci, která novým kusem nic neřeší a stále jde v DEMO režimu...Toto je z překladače textu na foru, kte se lide take ptaji na toto demo: Děkujeme, že jste se dostali k cíli Zero! Vezměte Lighthouse Micro z režimu DEMO MODE připojením do napájeného portu USB. Máte-li jakékoli další dotazy nebo obavy, kontaktujte nás prosím na telefonním čísle 1-888-794-6250 nebo e-mailem na adrese [email protected] a budeme vám moci pomoci. Mějte skvělý sluneční den!

Jak vidim, nikdo z Alzy take nevi, co ten pristroj dela, kdyz neni doposud zodpovezeno. Coz je trosku zarazejici, maji tu, ze pokud nikdo neodpovi, tak sami odpovedi v jakesi lhute. 48 hod? To uz je daavno pryc :) Pak se clovek nedozvi co a jak, skoda

Dobry den,odpovi mi nekdo z Alzy?Svitilna vcera na pobocce po obj.vzvednuta ale hned(po 5.min.) vracena.Pri rozsviceni probihalo jakesi demo zrejme jak lze stelovat sviceni a pouziti v ruznych modech.Jenze ani pri dlouhem stisku,kratkych apd.se stale zobrazovala diskoteka v podobe ukazkoveho dema.Taktez zkousel i prodavajici na pobocce a stale stejne.Jde o vadny kus ci jak se to da zprovoznit?Chtel jsem do sve sady GoalZero dalsi prirustek,ktery jsem nemel a bohuzel ukazoval diskošou namisto prakticky vyuzitelneho sviceni dle potreby.Dekuji za vyjadreni.

Stale cekam na dostupnost,ale vidim ze se ocekava.Skoda,ze neni skladem,pokud nebude do 1.12 kdyz ocekavate do 30.11 musim tedy objednat jinde.

Príslušenstvo pre GoalZero Lighthouse Micro
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií