Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

GOCLEVER City Rider 5 Carbon

Zobraziť katalóg
GOCLEVER City Rider 5 Carbon
3,0 2 hodnotení
Elektrická kolobežka hmotnosť: 7,3kg, odpruženie predného kolesa, dojazd: až 25km, maximálna rýchlosť: 25km/h, batéria: LG (LG 29,4 V × 8,8 Ah), predná elektronická brzda, zadná manuálna brzda, čas nabíjania: 240minut, veľkosť pneumatík: 5.0", nosnosť: 95kg.
Kód:  EDS004 Produktové číslo:  5906736072777

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GOCLEVER City Rider 5 Carbon

Buďte moderní, myslite ekologicky a bavte sa pohybom! Elektrická kolobežka GoClever dáva pocitu z jazdy úplne nový rozmer. Rýchlo a komfortne vás prepraví z domu do školy, do mesta či do práce. Ľahko sa ovláda, ľahko sa skladá, a vďaka nízkej hmotnosti sa aj pohodlne prenáša. Bezpečnosť zaistí predná elektronická a zadná manuálna brzda. Dizajnovo atraktívna kolobežka bez väčších ťažkostí uvezie osoby okolo 95 kg na vzdialenosť až 25 km.

Hlavné prednosti

  • Elektrická kolobežka s dojazdom až 25 km
  • Ľahká a rýchla
  • Moderný a ekologický spôsob dopravy
  • Ľahko sa skladá a jednoducho prenáša
  • Obsahuje Tachometer na meranie rýchlosti a prejdenej vzdialenosti

Špecifikácia:

Čas nabíjania:
240 minút

Batéria:
LG 29,4 V × 8,8 Ah

Hmotnosť:
7,3 kg

Dojazd:
25 km

Maximálna rýchlosť:
25 km/h

Farba:
carbon

Parametre a špecifikácia

Kapacita batérie
8,8 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
8,8 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Da se jezdit ve vlhku

Dobry den, v popise kolobezky na stranke je uvedena rychlost 25km/h, kolobezka vsak ide rychlostou len 20km/h. Ako je to mozne? Toto bola jedna z dolezitych vlastnosti, preco som si danu kolobezku vybral.

dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli je deska ohebna a tichá jak jde vyměňuje baterka u kolobezky a jestli s tim může jezdit na obrubníku či po štěrku nebo služebních kostečkách kterou kolobezky by jste mi doporučil děkuji

Dobrý deň. Objednal som si Elektrická kolobežka GOCLEVER City Rider 5 Carbon s batéria: LG (36V x 8,8Ah). Ale na štítku kolobežky sú údaje: Batéria 36V,4,4 Ah a aj nabíjačka má 29,4V. Schválne som si priplatil za batériu s vyššou kapacitou a teraz čo s tým?

Dobrý deň, podľa návodu má city rider 5 (6,6 Ah) hmotnosť 7,3 kg. city rider 5 carbon (8,8 Ah) má hmotnosť 6.5 kg. Aký je prosím medzi nimi ešte rozdiel? ja som si na alze objednal verziu 5 carbon ale namiesto 6,5 kg (porovnanie je uvedené v návode) ma 7,3 kg. mam teda podozrenie ze mi neprišla verzia carbon. Vedeli by ste mi poradiť aké znaky okrem hmotnosti môžem ľahko porovnať?

Info ktore v popise nenajdete (vzal som model carbon) PODLA NOVODU sa uvadza: Nosnosť: 90kg pre model Carbon v navode (95kg uvedene na krabici) Váha: 6,5kg model City Rider 5 Carbon v navode, Teplota pre použitie: -10°C az +40°C, Max speed: 20km/hod v navode (ale up to 25km/h na krabici), Dojazd: max range 15-25km uvedene len na krabici, Nabijanie: 2hod v navode (4hod ALZA info) Životnosť: cykly poctu nabiti sa nikde neuvadzaju ani moznost vymenitelnosti baterie...? Vyroba: Poľský výrobca (značka je polska) Je u mna len den, tak zatial konštatujem. Prevedenie je pekne a vyzera ozaj kvalitne. Rukovede sa daju vyskrutkovat. Chyba mi stojan a viac pevnosti riadiacej tyče k doske. Nie je po vyklopeni uplne pevna, mierne sa kvydla citic volu. Jazdi pekne, dobre sa ovlada. El. brzda do kolesa s pohonom je skor symbolicka co sa ucinnosti tyka. Treba brzdit zoslapnutim zadenho kolesa, ci zoskocenim. LED lights silne a pekne

Hi there! Is the battery of this product included in the 2 year warranty? If anything is wrong with the battery can I bring it back to be repaired?

Náhradní kolečka a akumulátory prodáváte? Jak koloběžky servisujete?

Diskusia a poradňa k GOCLEVER City Rider 5 Carbon
Príslušenstvo pre GOCLEVER City Rider 5 Carbon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GOCLEVER City Rider 5 Carbon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GOCLEVER City Rider 5 Carbon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GOCLEVER City Rider 5 Carbon.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií