Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

GP LED svietidlo profi P15 + 1× AA

Zobraziť katalóg
GP LED svietidlo profi P15 + 1× AA
5 1 hodnotení
Baterka – zdroj svetla 5W CREE LED, doba svietenia 3 až 9 hodín, dosvietenie 85m, až 150lm, napájanie 1×AA 1,5V (tužková), 3 režimy svietenia
Kód:  SPTbd0011 Produktové číslo:  4891199166631 Stránky výrobcu
GP LED svietidlo profi P15 + 1× AA Predaj skončil

GP LED svietidlo profi P15 + 1× AA


Svietidlá sú súčasťou každodenného života pre mnohých z nás. Slúžia či už ako spoľahlivý nástroj pri profesijnom využití alebo sú výborným pomocníkom pri outdoorových aktivitách v náročnom prostredí. Nová kolekcia GP Design Beam predstavuje osem vysoko kvalitných svietidiel v elegantnom a nadčasovom vyhotovení. Dizajnéri týchto svietidiel si dali záležať na estetike, autenticite a jednoduchosti, vývojári zase na inovatívnych funkciách a najnovších technológiách.



Posvieťte si na hviezdy




Hviezdna obloha bola pri vývoji svietidiel veľkou inšpiráciou. V našej galaxii je približne 30 triliárd hviezd. GP Design navrhol osem špičkových svietidiel a každé z nich pomenoval po jednej z nich.



Značka GP Design ponúka kvalitné výrobky pre každodenné použitie i pre vaše jedinečné dobrodružstvo. Pri vývoji produktov bol kladený dôraz na používateľskú prívetivosť, potreby zákazníka, spoľahlivosť a moderné technológie.

Jedinečný dizajn produktov GP Design vytvára silnú DNA tejto značky. Tieto výrobky sú vhodné ako pre profesionálnych používateľov, tak aj pre náročných spotrebiteľov, ktorí hľadajú špičkové materiálové vyhotovenie a perfektný výkon.


Svietidlá GP Design sú navrhnuté tak, aby perfektne sadli do jednej ruky a dali sa ľahko ovládať. Telo svietidla P15 je vyrobené z leteckého tvrdeného hliníka najvyššej kvality, v tmavej titánovej farbe, s atraktívnym zeleným prúžkom umiestneným v hlave svietidla.

Vďaka nekĺzavému ergonomickému dizajnu bude akékoľvek bádanie či inšpekcia práce používateľsky prívetivá. Či už máte pre svetlo využitie v práci, doma alebo vonku, všetky modely sú určené a navrhnuté pre ľudí, ktorí oceňujú dizajn, spoľahlivosť a výkon.



LED svietidlo P15

Súčasné technológie a požiadavky zákazníkov zmenili tradičný pohľad na svetlá na výkonný a flexibilný nástroj. Spoľahlivosť a vynikajúci výkon sú kľúčovými vlastnosťami svetlá P15, ktoré ocenia všetci profesionáli a poloprofesionáli, ktorí dbajú na kvalitu a pri práci v teréne sa potrebujú spoľahnúť na odolné svietidlo so skvelou svetelnou účinnosťou.



Výkonné svietidlo

Svietidlo P15 ocenia nielen profesionáli vo svojom odbore, ale aj ľudia s aktívnym životným štýlom a dobrodruhovia, ktorí pri svojich aktivitách ako je turistika, kempovanie alebo horolezectvo, dbajú na vysoké štandardy a pre svoje najrôznejšie outdoorové aktivity hľadajú praktické osvetlenie.


Komfortné prenášanie

Pohodlné nosenie svetlá P15 zabezpečuje ochranné nylonové puzdro, textilné pútko na zavesenie a celková nízka hmotnosť. Užitočné môžu byť aj náhradné tesniace krúžky zaisťujúce dostatočnú vodoodolnosť. O okamžité použitie sa potom starajú batérie, ktoré sú tiež súčasťou balenia.


Záruka

Garancia päťročnej záruky

Svietidlá GP Design sú spracované z materiálu najvyššej kvality, vybavené super výkonnými CREE LED čipmi a pozlátenými kontaktmi. Aj preto môžete u svietidiel GP Design Beam čerpať z predĺženej záruky 5 rokov.

Kvalitné materiálové spracovanie

Kvalitné materiálové spracovanie

Pre konštrukciu svietidiel série GP Design Beam sú zvolené špičkové materiály, ako napríklad hliník leteckej kvality, čo je vlastne hliníková zliatina triedy 6061. Táto zliatina je vhodná na použitie v extrémnych teplotných podmienkach a ľahko odoláva nárazom či poškriabaniu.

Výkonné čipy

Super výkonné CREE LED čipy

Kľúčovým prvkom profesionálneho svietidla je nepochybne jeho čip. Iba tie najkvalitnejšie čipy sa môžu pochváliť vysokou svietivosťou v kombinácii s nízkou spotrebou a dlhou životnosťou.


ANSI

Údaje merané profesionálmi

Uvádzané parametre svietidla sú v súlade s americkou normou kvality ANSI/NEMA FL1, podľa ktorej sa merajú parametre ako svetelný tok (lumeny), intenzita svetelného kužeľa (kandela) a dosvietenie, dĺžka prevádzky na batérie, nárazuvzdornosť a odolnosť proti vode.

Svetelný výkon

Garancia svetelného výkonu

Stály svetelný výkon je zabezpečovaný pomocou pulzovej šírkovej modulácii (PWM = Pulse Width Modulation) obsiahnutej v elektronike svietidla. Svetelný výkon svietidla teda neklesá s klesajúcim napätím batérie alebo pri použití nabíjacích NiMH batérií.

Reddot

Red dot award 2017

Svietidlá GP Design získali najprestížnejšie ocenenie v produktovom dizajne, ktorým je nemecká cena Red Dot Design Awards 2017. Porota ocenila najmä ergonomické spracovanie svietidla a efektívne možnosti spínača.


Testované záchranármi

Svietidlá obstáli v náročných podmienkach medzinárodného cvičenia RESCUE PATROL, ktoré je zamerané na mimoriadne udalosti, ako sú prírodné i priemyselné katastrofy a hromadné nešťastia s veľkým výskytom poranených osôb. V priebehu cvičenia dochádzalo k testovaniu jednotlivých častí vybavenia, ktoré záchranné zložky zaobstarávajú podľa svojej odbornosti a umožňujú im efektívnejšie a rýchlejšie poskytnúť pomoc postihnutým osobám.

Záchranári preverovali parametre ako je hmotnosť, doba svietenia a odolnosť spracovania. Svietidlá GP Design ohodnotili ako veľmi kvalitné a vhodné pre náročnú prácu v teréne.



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GP LED svietidlo profi P15 + 1× AA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP LED svítilna profi P15 + 1x AA.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií