AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ledraplastický GYMNIC CLASSIC PLUS 75

Zobraziť katalóg
Ledraplastický GYMNIC CLASSIC PLUS 75
4,5 2 hodnotení
Fitlopta priemer 75 cm, žltá, nosnosť 300 kg, BRQ, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRA903j1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ledraplastický GYMNIC CLASSIC PLUS 75

Gymnastická lopta GYMNIC CLASSIC PLUS 75 žltá je určená pre náročnejších používateľov rôznych vekových kategórií. Plocha gule je tvorená niekoľkými vrstvami špeciálne zmäkčeného PVC s atraktívnym perlovým povrchom a má ideálne dynamické elastické parametre. Špeciálna technológia BRQ, ktorú vytvárajú loptičky, zaisťuje vyššiu bezpečnosť počas cvičenia na loptičke, zabraňuje rýchlemu úniku vzduchu, keď je náhle poškodená a neroztrhne a neroztrhne loptu. Takzvaný teplý koeficient prináša pohodlie a špeciálnu rehabilitačnú metodiku. Lopta je vhodnejšia na podlahu a protišmykový povrch zabraňuje prílišnému skĺznutiu tela. Vzhľadom na dôkladnú certifikáciu výrobkov, zdravie a hygienu sú v oblasti zdravotnej starostlivosti veľmi populárne aj Ledraplastické guličky. Tento typ lopty patrí medzi najvyhľadávanejšie moderné lopty pre alternatívne sedenia, domáce úlohy, rehabilitáciu a aerobiku. Skúste túto loptu tiež!

farba:
žltá

Rozmery:
Priemer 75 cm

zaťaženie:
300 kg

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Parametre a špecifikácia

Priemer
75 cm Hotovo!
Nosnosť
300 kg Hotovo!

Priemer

Priemer
75 cm Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
300 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ledraplastický GYMNIC CLASSIC PLUS 75 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledraplastic GYMNIC CLASSIC PLUS 75.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií