Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Haibike Sduro HardNine 5.0 (2017)

Zobraziť katalóg
Haibike Sduro HardNine 5.0 (2017)
5 1 hodnotení
Elektrobicykel – s motorom Yamaha, batéria 400Wh, 20-R Deore 17HB YWC čierna/limeta/tyrkys mat, veľkosť rámu 50
Kód:  NSPTms2950 Produktové číslo:  NSPTms2950
Haibike Sduro HardNine 5.0 (2017) Predaj skončil

Haibike Sduro HardNine 5.0 (2017)

Priemer kolies:

29"

Rám:

Hliník

Vidlica:

SR Suntour XCM RL-DS Remote Lockout

Brzdy:

Kotúčové

Prehadzovačka:

Shimano Deore M615 Shadow Plus

Prešmykovač:

Shimano Deore XT M786

Kľučky/prevodníky:

-

Kazeta:

Shimano HG50, 11-36

Plášte:

Schwalbe Smart Sam

Hmotnosť kolesa:

-

Zaujal vás trend jazdy na elektrobicykli? Čo tak si zaobstarať špičkový model od firmy Haibike? Aj na elektrobicykli potrénujete svoju fyzičku, avšak váš kilometrový nájazd bude oveľa vyšší a celkom určite zvládnete aj terén a kopce, na ktoré by ste si na klasickom bicykli netrúfli. Haibike SDURO Hardin 5.0 je prepracovaný model elektrobicykla s malým a kompaktným stredovým motorom Yamaha a riadiacou jednotkou, ktorá každú sekundu vyhodnocuje, pomocou integrovaných snímačov, tisíce hodnôt a optimalizuje výkon motora a stupňa asistencie. Aj preto sa pohony značky Yamaha vyznačujú obrovskou silou a plynulosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • Hliníkový rám s odpruženou prednou vidlicou
  • Displej Yamaha s oddeleným ovládaním
  • Stredový pohon s 250 W motorom Yamaha
  • Niekoľko jazdných režimov
  • Výkonná 400 Wh batéria
  • Hydraulické brzdy Tektro HD-M285

Špičkové komponenty

Horský elektrobicykel Haibike SDURO Hardin 5.0 zaujme na prvý pohľad prepracovaným dizajnom a hliníkovým rámom. O vašu bezpečnosť sa postarajú hydraulické brzdy Tektro HD-M285. K dispozícii budete mať prehadzovačku Deore M615 Shadow Plus s celkom 20-timi prevodmi, takže jazda v rôznorodom teréne bude úplne bezproblémová. Plášte Schwalbe smart Sam si hravo poradia s koreňmi v lese, ale aj so spevnenými cestami, kde poskytnú ideálne podmienky na komfortnú jazdu.

Stredový pohon Yamaha

Do motora Yamaha s výkonom 250 W sa aj napriek malej šírke podarilo vtesnať dve ozubené kolesá, vďaka čomu má koleso prevody 2 × 10. Motor dosahuje krútiaci moment až 70 Nm a rýchlosť 25 km/h. Samozrejme, určitými úpravami možno dosiahnuť rýchlosť až 50 km/h a vyšší výkon. Trojica integrovaných senzorov zabezpečí, že v každej situácii budete mať v pedáloch dostatok energie na zdolanie akejkoľvek prekážky.

Určite oceníte aj funkciu nulovej kadencie, čo znamená, že motor je uvedený do prevádzky ihneď po tom, čo šliapnete do pedálov. Pohony Yamaha sa vyznačujú aj svojou mimoriadne nízkou hmotnosťou, vďaka čomu nijako zásadne nenavyšujú celkovú hmotnosť elektrobicykla. A aké sú ďalšie výhody?

  • Nízka hlučnosť
  • Zvýšená odolnosť
  • Zmenšenie veľkosti nabíjačky – až o 40 %
  • Dojazd až 150 km v ideálnych podmienkach
  • Štyri jazdné režimy – High, Standard, Eco a Eco+

Modernizovaná batéria

Aj batéria s kapacitou 400 Wh prešla určitými inováciami. Tými prešiel aj systém uchytenia, ktorý umožňuje vyberanie batérie smerom do boku, čím došlo k vítanej úspore miesta. Celková hmotnosť batérie sa radí medzi najnižšie v kategórii stredových pohonov. Spodná časť akumulátora je vybavená špeciálnou gumou, ktorá absorbuje väčšinu nárazov a otrasov počas jazdy.

Na riadidlách nájdete modernizovaný odnímateľný displej Yamaha s podsvietením, ktorý zobrazuje všetky informácie ako napr. aktuálna rýchlosť, priemerná a maximálna rýchlosť, kadencia, prejdenú vzdialenosť, stupeň asistencie či stav nabitia akumulátora. Displej sa ovláda pomocou ovládača, ktorý je na riadidlách umiestnený zvlášť. Samotný LCD displej neobsahuje žiadne tlačidlá. Integrované USB umožňuje dobíjanie mobilných zariadení.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Haibike Sduro HardNine 5.0 (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Haibike Sduro HardNine 5.0 (2017). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Haibike Sduro HardNine 5.0 (2017).
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií