Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Haibike Xduro FullLife 5,0 M / 45 cm (2017)

Zobraziť katalóg
Haibike Xduro FullLife 5,0 M / 45 cm (2017)
Elektrobicykel s motorom BOSCH, batéria 500Wh 11-R NX 17 HB BCXI biela / titánová / tyrkysová, veľkosť rámu 45
Kód:  SPTms2951 Produktové číslo:  4054624066023
Haibike Xduro FullLife 5,0 M / 45 cm (2017) Predaj skončil

Haibike Xduro FullLife 5,0 M / 45 cm (2017)

Priemer kolesa:

27,5 "

rám:

hliník

Vidlička:

SR Suntour Aion LO-R

brzdy:

disky

prehadzovačka:

SRAM NX

prehadzovačka:

-

Kliky / meniče:

-

cartridge:

Sram PG1130

Pneumatiky:

Schwalbe Nobby Nic Perfomance

Hmotnosť kolesa:

22,1 kg

Ste unavení z jazdy na klasickom horskom bicykli? Ako sa dostať na top elektrické kolo? Tiež ste vycvičili svojho fyzika na elektrickom výložníku, ale vaše najazdené kilometre budú oveľa vyššie a budete určite schopní zvládnuť terén a kopce, ktoré by ste nechceli jazdiť na klasickom bicykli. Haibike XDURO FullLife 5.0 je sofistikovaný dámský elektrický model s centrálnou pohonnou jednotkou a riadiacou jednotkou, ktorá vyhodnocuje každú sekundu s integrovanými snímačmi a tisíckami hodnôt optimalizuje výkon motora a úroveň asistenta.

Kľúčové vlastnosti

  • Celohliníkový rám
  • Ovládajte cez displej Intuvia spoločnosti Bosch
  • Uzamykateľný prívod vzduchu SR Suntour Aion LO-R
  • Stredová jednotka
  • Niekoľko režimov jazdy
  • Výkonná batéria 500 Wh
  • Hydraulická brzda Magura MT4

Najčastejšie komponenty

Horský bicykel Haibike XDURO FullLife 5.0 je vybavený sofistikovaným dizajnom a hliníkovým rámom v celej dĺžke. Vašu bezpečnosť zabezpečí skorá hydraulika Magura MT4. Budete mať prehadzovačku Sram s 11 stupňami, takže jazda v rôznych terénoch bude absolútne bez problémov. Schwalbe Nobby Nothing Performance kabát objíma tak korene v lese, ako aj spevnené cesty, ktoré poskytujú ideálne podmienky pre pohodlnú jazdu.

Centrálny pohon Bosch

Výkon motora je optimalizovaný vďaka vysokej presnosti z niekoľkých snímačov - snímača kľuky, snímača sily krútiaceho momentu a snímača rýchlosti.Vždy budete mať dostatočný výkon - motor dokáže dosiahnuť krútiaci moment až 60 Nm. Výhodou centrálneho pohonu je to, že jeho hmotnosť je rovnomerne rozložená a ťažisko je relatívne nízke. Tieto charakteristiky prispievajú k vynikajúcim jazdným vlastnostiam celého bicykla. V normálnom režime dosahuje motor rýchlosť 25 km / h. Pri niektorých úpravách môžete jazdiť rýchlosťou 45 km / h. Kolo môžete používať bez pomoci bez pomoci.

Batéria s pokročilou technológiou

Akumulátor Bosch s batériou 500 Wh je umiestnený v ráme, kde sa môže nabíjať alebo môže byť odstránený a dobíjaný z kolesa. Batéria Bosch patrí medzi najľahšie na trhu, takže bolo tiež možné dosiahnuť nízku celkovú hmotnosť motocykla. Samozrejme existuje dlhá životnosť, najmä vďaka doske BMS (Battery Management System), ktorá chráni batériu pred prehriatím, skratom, prebíjaním alebo dokonca pred stratou likvidácie, keď sa nepoužíva.

Táto batéria môže dosiahnuť až 200 km za ideálnych podmienok pri najnižšej úrovni pomoci. Jednoduchý intuitívny displej Intuvia s podsvietením umiestneným na ľavej strane riadidiel poskytuje jednoduché ovládanie, prehľad o pretekoch a ďalšie informácie. Prostredníctvom tohto displeja nastavíte aj úroveň asistencie 5 stupňov. Môžete tiež pridať cyklické počítačové funkcie, ako sú okamžité, maximálne a priemerné rýchlosti, celková a denná jazdná vzdialenosť, čas jazdy a hodiny. Integrovaný USB vám umožní nabíjať mobilné zariadenia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Haibike Xduro FullLife 5,0 M / 45 cm (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Haibike Xduro FullLife 5.0 M/45 cm (2017). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Haibike Xduro FullLife 5.0 M/45 cm (2017).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií